Sport

Planul de reorganizare al lui Dinamo s-a amânat din nou. Care este noul termen. Update

Instanța a decis și ieri să amâne judecata în cazul planului de reorganizare de la Dinamo și a dat un nou termen pentru finalul săptămânii.
09.12.2022 | 16:24
Planul de reorganizare al lui Dinamo sa amanat din nou Care este noul termen Update
Instanța a decis să amâne din nou judecata în cazul planului de reorganizare de la Dinamo și a dat termen pentru începutul lunii decembrie. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
09-12-2022
14:28

Încă o amânare în planul de reorganizare de la Dinamo

Tribunalul București a decis să amâne din nou decizia în privința planului de reorganizare al clubului Dinamo.

Judecătorii au hotărât să amâne pronunțarea în acest caz pentru marți, 13 decembrie.

amânare planul de reorganizare Dinamo

06-12-2022
07:42

Decizia în cazul planului de reorganizare al lui Dinamo se amână din nou

Instanța stabilise data de 5 decembrie pentru o decizie în cazul planului de reorganizare al lui Dinamo. Însă, nici de această dată nu s-a luat o decizie.

Noul termen stabilit de instanță este 9 decembrie. Dorin Şerdean este unul dintre cei care au votat împotriva modificării planului de reorganizare, al cărui rezultat a fost publicat în exclusivitate de FANATIK. Iar acesta este motivul pentru care decizia finală întârzie.

Dorin Şerdean a contestat în instanţă votul creditorilor privind noul plan de reorganizare și din această cauză se tot amână aprobarea.

Planul de reorganizare al lui Dinamo, amânat de instanță

La termenul care a avut loc vineri, judecătorii au hotărât să amâne decizia finală în privința planului de reorganizare al clubului Dinamo. Noul termen acordat în această speță este 5 decembrie.

ADVERTISEMENT

”Admite cererea de sesizare a Curţii Constituţionale formulată de creditorul Şerdean Pavel Dorin. Sesizează Curtea Constituţională cu soluţionarea excepţiei de neconstituționalitate a dispoziţiilor art. 133 alin. 6 din Legea nr. 85/2014 raportat la dispoziţiile art.44 alin. 2, art. 44 alin. 3, art. 45 şi art. 136 alin. 5 din Constituţia României, astfel cum a fost invocată de creditorul Şerdean Pavel Dorin.

Amână pronunţarea asupra celorlalte cereri la data de 05.12.2022. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei. Pronunţată în şedinţă publică azi, 25.11.2022”, se arată în motivația deciziei.

ADVERTISEMENT

Dorin Şerdean este unul dintre cei care au votat împotriva modificării planului de reorganizare, al cărui rezultat a fost publicat în exclusivitate de FANATIK. Acţionarul majoritar de la Dinamo are cel mai mult de pierdut dacă acest nou plan va trece pentru că va rămâne fără marea majoritate a acţiunilor.

Șerdean, atac dur la adresa APCH

În urmă cu o săptămână, suporterii lui Dinamo au primit o veste excelentă din partea instanței cu privire la planul de reorganizare. Contestațiile depuse de Nicolae Badea și Dorin Șerdean au fost respinse.

ADVERTISEMENT

Cei doi au cerut ca sumele de bani prin care suporterii au ținut Dinamo pe linia de plutire să nu fie recunoscute drept creanțe, în noul plan de reorganizare, însă acest demers nu a avut succes.

Dorin Șerdea a declarat pentru FANATIK că APCH a transformat ilegal donațiile generoase ale suporterilor în împrumuturi pentru club. ”Ca orice organizație… asociație… ce este… APCH are un act constitutiv, un statut.

ADVERTISEMENT

În care există forma de organizare, în speță ONG, scopul asociației și obiectul de activitate. Și tocmai asta este problema.  Cu strângerea de fonduri date apoi ca împrumuturi”, a spus acționarul majoritar al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: