Fotbal intern

Încă o amânare la apelul făcut de FCSB pentru palmares. Fanii Stelei de la Peluza Sud, prezenți alături de Florin Talpan

15.02.2021 | 16:00
Inca o amanare la apelul facut de FCSB pentru palmares Fanii Stelei de la Peluza Sud prezenti alaturi de Florin Talpan
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel București a dispus luni o nouă amânare în apelul făcut de avocații FCSB la decizia Tribunalului București din 4 iulie 2019. Atunci când s-a stabilit că palmaresul celei mai titrate echipe din România aparține Clubului Sportiv al Armatei Steaua. 

12 aprilie este data stabilită pentru următoarea înfăţişare. O nouă amânare, și aceasta forțată de avocații lui Gigi Becali, care nu au achitat taxa de timbru.

ADVERTISEMENT

Magistraţii de la Curtea de Apel trebuie să decidă dacă s-au respectat respectat garanţiile procesuale la acţiunea în constatare făcută de CSA Steaua pentru recunoaşterea palmaresului.

50 de fani de la Peluza Sud au fost prezenţi la Curtea de Apel pentru a-l susţine pe Florin Talpan

Aproximativ 50 de suporteri de la Peluza Sud au fost prezenți la Curtea de Apel pentru a-l susține pe reprezentantul Stelei, colonelul Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

“Apel respins”, au scris aceștia pe un banner afișat în fața instituției. Decizie pe care o și așteaptă la finalul acestui proces, care momentan este ținut pe loc din cauza numeroaselor amânări.

Conform deciziei date de Tribunalul București pe 4 iulie 2019, FCSB nu are în palmares nici măcar trofeele obținute după 2003. Judecătorii au respins cererea formației din Berceni de a-i fi recunoscut palmaresul obținut pe perioada în care Instanța a stabilit că a purtat ilegal numele de Steaua București.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Cupa României câștigată în 2020, împotriva celor de la Sepsi, ar fi singurul trofeu recunoscut oficial al celor de la FCSB.

De partea cealaltă, CSA Steaua are Cupa Campionilor Europeni din 1986, Supercupa Europei din 1987, 21 de titluri de campioană, 20 de Cupe ale României și 4 Supercupe. Și este cea mai titrată echipă din România.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan a obținut până acum mai multe victorii importante în procesele cu FCSB. Formația din Berceni a pierdut dreptul de a folosi marca, sigla și numele Steaua.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,95 este cota pentru “sub 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: