News

Încă o asistentă a murit din cauza COVID-19. Este primul deces al unui cadru medical din Sibiu

13.07.2020 | 18:23
Inca o asistenta a murit din cauza COVID19 Este primul deces al unui cadru medical din Sibiu
ADVERTISEMENT

O asistentă din Spitalul Județean Sibiu, pe Compartimentul Nefrologie, este primul deces al unui cadru medical din județul Sibiu.

Spitalul Județean a anunțat tragicul eveniment prin intermediul unui comunicat de presă, în cursul zilei de luni, 13 iulie.

ADVERTISEMENT

Colegii asistentei au transmis un mesaj emoționant, fiind afectați de trecerea în neființă a femeii care s-a luptat alături de ei împotriva noului coronavirus.

O asistentă medicală din Sibiu a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie.

ADVERTISEMENT

Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei şi pacienţilor pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost preţuită deopotrivă de colegi şi pacienţi şi va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei”, au transmis reprezentanții SJS.

Potrivit news.ro, asistenta avea 50 de ani și fusese internată de multă vreme la secția de Terapie Intensivă a spitalului.

ADVERTISEMENT

Angajații spitalului din Sibiu le transmit românilor să respecte în continuare toate recomandările experților, pentru a nu lua în derâdere decesele medicilor care pierd bătălia în războiul de lungă durată cu noul coronavirus, potrivit news.ro.

Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înţeles că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe toţi semenii noştri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viaţa”, au transmis medicii.

ADVERTISEMENT

Sute de medici din întreaga lume și-au pierdut viața în lupta cu noul coronavirus, fiind cu siguranță cea mai expusă categorie atunci când vine vorba de infectarea cu Covid-19.

ADVERTISEMENT
Tags: