Sport

FCSB a luat cinci goluri în trei zile de la Hunedoara și Clinceni! Edi Iordănescu, o nouă criză de nervi

Jucătorii FCSB-ului l-au scos din sărite pe Edi Iordănescu, iar antrenorul a fost un car de nervi la finalul partidei cu Academica Clinceni.
25.09.2021 | 23:46
FCSB a luat cinci goluri in trei zile de la Hunedoara si Clinceni Edi Iordanescu o noua criza de nervi
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu 3-2 în fața celor de la Academica Clinceni, după ce în minutul 10 conducea deja cu 2-0 echipa lui Ionuț Chirilă, care a debutat pe banca ilfovenilor în Liga 1.

Antrenorul FCSB-ului a fost extrem de deranjat de momentele de relaxare ale elevilor săi, care au primit nu mai puțin de cinci goluri în câteva zile de o echipă de liga a treia și de la ultima clasată din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Iordănescu jr. a plecat foarte nervos spre vestiare și a țipat spre elevii săi. A doua criză de nervi, la doar câteva zile distanță de cea de la Hunedoara.

Edi Iordăunescu a explodat la adresa jucătorilor FCSB-ului la finalul partidei cu Clinceni

FANATIK a anunțat în exclusivitate criza de nervi a antrenorului FCSB-ului la finalul meciului din Cupa României cu CS Hunedoara, când și-a amenințat jucătorii cu amenzi.

ADVERTISEMENT

„Asta e bătaie de joc. Vă bateţi joc de fotbal şi de mine”, le-a transmis antrenorul jucătorilor la finalul partidei de la Hunedoara. Și se pare că elevii săi nu au învățat lecția și puteau fi din nou egalați la trei, deși au condus cu 2-0, respectiv 3-1.

Iordănescu Jr. a fost un pachet de nervi și la finalul meciului cu Academica Clinceni, după ce ilfovenii au redus din diferență cu doar trei minute înainte de final.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al FCSB-ului nu a suportat umilința de a primi cinci goluri în trei zile. Imediat după fluierul de final al partidei a urlat la jucători și a părăsit în viteză terenul de joc.

Edi Iordănescu, exasperat de lipsa de maturitate a jucătorilor: „M-a deranjat lipsa de șmecherie fotbalistă și intelingență fotbalistică”

„O victorie de care nu putem să ne bucurăm așa cum a trebuit. Mă supără că arătăm multă lipsă de maturitate fotbalistică. Trebuia să gestionăm cu totul altfel. E foarte rău când ai 2-0 și pierzi controlul jocului.

ADVERTISEMENT

Trăim periculos din nou cu un gol primit pe final. Atâtat timp cânt vom arăta atâta fragilitate mentală e greu să nu te impui. Nu ai voie. M-a deranjat lipsa de șmecherie fotbalistă și intelingență fotbalistică. Gestionăm prost. Când intri la pauză cu 2-0 nu ai emoții.

Am gestionat prost și finalul meciului. Cu Karagandy la fel. Ați văzut jocul de Cupă. Trebuie mai multă responsabilitate și comunicare în teren. Și să fim mai șmecheri. La CFR Cluj am căzut la 2-0.  Puteam să ne desprindem și să facem 3-0 sau 4-1. Repet, ne lipsește această maturitate psihică”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului cu Academica Clinceni.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – FCSB: 2,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT