Fotbal intern

Încă o demisie de la Craiova după plecarea lui Victor Pițurcă! Gică Craioveanu: „Nu am fost băgat în seamă!”

05.01.2020 | 20:23
Inca o demisie de la Craiova dupa plecarea lui Victor Piturca Gica Craioveanu Nu am fost bagat in seama
ADVERTISEMENT

Odată cu plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova, oltenii se confruntă cu încă o demisie. Gică Craioveanu nu mai vrea să continue colaborarea cu formația din Bănie și este gata să se retragă din activitatea echipei.

Încă o demisie de la Craiova după plecarea lui Victor Pițurcă

Gică Craioveanu nu mai are de gând să continue în funcția sa de la Universitatea Craiova, fiind foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat la echipă în ultima vreme: „Vreau să mă retrag de la Craiova! Am fost dat afară de la Getafe că veneam prea des la Craiova”.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost băgat în seamă, rămâneam pentru imagine… ok, dar sunt alți fotbaliști care au o imagine mult mai bună ca mine la Craiova.  Am fost deranjat și că Pițurcă a fost dat afară de la Craiova”, a mai spus Gică Craioveanu.

„Piți a renunțat când a văzut că nu are șanse la titlu!”

Gică Craioveanu a explicat de ce crede că Victor Pițurcă a plecat de la Universitatea Craiova și atrage atenția asupra faptului că nu s-au făcut suficiente eforturi pentru a duce o luptă la campionat.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că Piți a renunțat singur când a văzut că nu are șanse la titlu, dar cred eu că s-a văzut fără sprijin. Toată lumea la Craiova vrea campionatul și cred că se putea anul acesta, dacă se mai aduceau jucători.

Trebuia să investim în jucători, dacă voiam cu adevărat să facem performanță.

Toată lumea trebuia să facă un efort pentru ca noi să ne luptăm la titlu. Piți a avut și ghinion pentru că nu l-am avut disponibil pe Koljic, practic am jucat fără marcator tot începutul sezonului. Ivan a fost adus, dar nu este vârf, nu este un marcator”, a încheiat „Grande”.

ADVERTISEMENT
  • 51 de ani a împlinit Gică Craioveanu pe 14 februarie

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3,85 este cota pentru o victorie a oaspeților. Vezi aici mai multe cote!