News

Încă o demisie la Realitatea PLUS! Jurnalista a decis să plece, după șapte ani de muncă

01.05.2020 | 19:47
Inca o demisie la Realitatea PLUS Jurnalista a decis sa plece dupa sapte ani de munca
O jurnalistă a plecat de la Realitatea PLUS. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Încă o demisie la Realitatea PLUS, după ce Denise Rifai și Costi Rogozanu au decis să se despartă de televiziunea patronată de Maricel Păcuraru.

Demisie de la Realitatea PLUS

Jurnalista Florentina Bălășoiu și-a anunțat demisia pe Facebook, considerând că are nevoie de „libertate” și că vrea să „evolueze”.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am hotărât să îmi dau demisia de la Realitatea PLUS. Decizia îmi aparține, la fel cum îmi aparține și munca de aproape șapte ani în această redacție de știri.

Le mulțumesc tuturor colegilor mei, au fost cei mai frumoși ani din cariera mea. Visurile devin REALITATE dacă muncești și lupți pentru ele, dar sentimentul de libertate te împinge să evoluezi! Îi mulțumesc publicului meu pentru fiecare zi în care m-a urmărit!”, a scris Bălășoiu.

ADVERTISEMENT

Florentina Bălășoiu a fost reporter la Realitatea TV, după care a ajuns prezentator la Realitatea TV și Realitatea PLUS.

Realitatea PLUS este „urmașa” postului Realitatea TV, după ce Realitatea TV a rămas fără licență din cauza datoriilor imense. Scandalurile se țin lanț de noua televiziune deținută de omul de afaceri Maricel Păcuraru.

ADVERTISEMENT

Mai multe vedete au părăsit postul TV în ultima vreme, printre care Denise Rifai, cea care a fost înlocuită cu Mădălina Dobrovolschi. De altfel, Denise Rifai s-a plâns pe Facebook de modul în care a fost înlocuită: „Am fost până la Realitatea, deh, moment greu, dar necesar… Trebuia să-mi recuperez din vasta garderobă. Rochii, pantofi, bijuterii, make up. Acte! Documente multe! Ca tot omul, după 10 ani de activitate, zi de zi. Şiii! Surpriză! Că aşa e în viaţă!

M-am întâlnit cu Mădălina Dobrovolschi, deci cu cea care şi-a propus să intre în casele dumneavoastră cu emisiunea mea, cu denumirea aleasă de mine, cu decorul meu, în platoul meu şi chiar şi cu unii dintre invitaţii mei. Nu zic nimic, judecaţi dvs.! Şi, ca să vă închei naraţiunea, la plecare, doamna prezentator mi-a urat «O seară bună!». Profit de ocazie, aşadar, şi îi întorc salutul doamnei prezentator, cu o dedicaţie muzicală, ca urare de casă «nouă»! Mă rog, cât de nouă poate să fie casa construită de mine şi de echipa mea. Melodia o ştiţi cu toţii! O cântă Smiley! «În patul meu, pe muzica mea”.

ADVERTISEMENT

Între timp, conducerea televiziunii le-ar fi cerut angajaților care intraseră în șomaj tehnic să vină voluntar la lucru, iscând un nou scandal.

ADVERTISEMENT