Sport

Încă o demitere de la CFR Cluj! Neluţu Varga a explodat când a văzut ce contract are. Exclusiv

Continuă demiterile de la CFR Cluj! După Marius Şumudică, Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu, un alt om din staff a fost pus pe liber de Neluţu Varga după ce a văzut ce contract are.
27.08.2021 | 15:11
Inca o demitere de la CFR Cluj Nelutu Varga a explodat cand a vazut ce contract are Exclusiv
Încă o demitere de la CFR Cluj! Neluţu Varga a explodat când a văzut ce contract are. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este haos la CFR Cluj! Patronul Neluţu Varga a început curăţenia la club joi, imediat după eliminarea din play-off-ul Europa League. La miezul nopţii au fost puşi pe liber Marius Şumudică, Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu.

Încă o demitere de la CFR Cluj! Radu Paligora, dat afară de Neluţu Varga

Pe culoarele care duc la vestiare a izbucnit după meci o bătaie în toată regula între Copilu, Ivaşcu şi kinetoterapeutul Viorel Boncoi. Scandalul a continuat a doua zi dis de dimineaţa când Marius Şumudică a fost blocat să intre în baza de pregătire.

ADVERTISEMENT

Patronul Neluţu Varga a mutat antrenamentul de la 11:00 la ora 17:00, iar Şumudică nu a fost lăsat să intre în club. FANATIK a aflat că situaţia rămâne una explozivă la CFR Cluj şi continuă valul de demiteri.

Radu Paligora, contract de 7000 de euro pe lună la CFR Cluj!

Din informaţiile FANATIK, medicul Radu Paligora a fost pus pe liber de Neluţu Varga. Patronul s-a declarat stupefiat de sumele care se regăsesc în contract şi a luat decizia de a-l rezilia imediat pe doctor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Radu Paligora avea un salariu de 7000 de euro lunar la CFR Cluj, 1000 de euro la fiecare victorie obţinută de ardeleni, 1000 de euro pentru chirie şi maşină de la club.

Astfel, Neluţu Varga nici nu a vrut să mai audă şi i-a reziliat imediat contractul medicului care a fost adus la CFR Cluj de Edi Iordănescu în finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT
Radu Paligora
Radu Paligora

A stat timp de un deceniu la FCSB!

Radu Paligora a fost dorit şi de Mirel Rădoi la echipa naţională înainte de a semna cu CFR Cluj. Cei doi au mai colaborat la FCSB, medicul fiind la echipa lui Gigi Becali mai bine de un deceniu.

Radu Paligora a ajuns la FCSB în anul 2004 când a fost antrenor Walter Zenga. În anul 1999 a încheiat facultatea, iar de atunci a fost la la Spitalul Militar, dar şi în Forţele Aeriene.

ADVERTISEMENT

Are o experienţă vastă la echipele de club. Între 2004 şi 2014 la FCSB, apoi în sezonul 2014-2015 a fost la Al Hilal, iar apoi timp de doi ani, între 2016 şi 2018 a fost la Ludogoreţ. Între 2019 şi 2020, Paligora a fost alături de Reghe la Al Wasl.

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?

Cu trei zile înaintea meciului cu FCSB, cei de la CFR Cluj nu au antrenor, preşedinte şi medic, toţi fiind demişi de patronul Neluţu Varga.

Este aşteptată revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, însă până atunci, patronul echipei trebuie să rezolve demiterea lui Marius Şumudică, care este betonat de o clauză de reziliere importantă.

  • 8 luni a stat Radu Paligora la CFR Cluj
  • 7000 de euro a fost salariul lunar al lui Paligora

 

ADVERTISEMENT