Nicio categorie

Pamfile, a şasea despărţire în patru luni!

S-a rupt lanţul de iubire, încă o dată, pentru tînăra Madalina Pamfile. Dacă pînă acum, constănţeanca era cea care  îi dădea papucii lui Claudiu Belu, iată că de data aceasta s-a...
Autor: Ionuţ Cataramă | 19.08.2013 | 08:21
Pamfile, a şasea despărţire în patru luni!

S-a rupt lanţul de iubire, încă o dată, pentru tînăra Madalina Pamfile. Dacă pînă acum, constănţeanca era cea care  îi dădea papucii lui Claudiu Belu, iată că de data aceasta s-a întors roata.

Zilele trecute, frumoasa brunetă a fost părăsită de fotbalistul Concordiei Chiajna dintr-un motiv care, înainte, părea imposibil printre apropiaţii cuplului: a făcut o criză de gelozie!

“Rău cu rău, dar mai rău e fără rău”, spune o melodie deja celebră pe piaţa muzicală autohtonă, iar versurile par să li se potrivească de minune Mădălinei Pamfile şi iubitului ei, Claudiu Belu.

De fapt, fostului său iubit, pentru că s-au despărţit din nou, a şasea oară în nici patru luni de zile. Iubirea dintre manechin şi fotbalist este foarte mare, dar la fel şi gelozia, iar asta a dus iar la separare.

Surpriză, însă! Dacă pînă acum, Mădălina era cea care îi dădea papucii fotbalistului, de data aceasta, el este cel care a decis să pună punct relaţiei.

Surse din cercul de prieteni ai celor doi au mărturisit că Mădălina i-ar fi făcut o criză de gelozie lui Claudiu, iar acesta ar fi decis să o părăsească.

De obicei, după cîteva zile, cei doi uitau de supărare şi se împăcau. Rămîne de văzut dacă şi de data aceasta vor mai proceda astfel.

Sursa: Cancan

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!