Euro U21

Încă o echipă din Anglia este interesată de transferul lui George Pușcaș! Anunțul oficial al britanicilor

01.07.2019 | 14:54

Încă o echipă din Anglia este interesată de transferul lui George Pușcaș, după ce nou promovatele în Premier League, Sheffield United și Aston Villa și-a arătat intenția de a-l achiziționa pe internaționalul român. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani are șanse minime să mai rămână la US Palermo, mai ales că sicilienii ar putea fi retrogradați în liga a patra din Italia.

Încă o echipă din Anglia este interesată de transferul lui George Pușcaș

Ultima echipă din Anglia care s-a arătat interesată de transferul lui George Pușcaș este Birmingham City, care în sezonul precedent a terminat pe locul 17 în Championship. ”Birmingham City este interesată să-l aducă pe George Pușcaș la club, dar se confruntă cu o concurență importantă pentru semnătura atacantului român”, a scris site-ul birminghammail.co.uk.

Atacantul român a avut o prestație foarte bună cu naționala de tineret a României la Campionatul European din Italia și San Marino, acolo unde a marcat de patru ori și a fost golgheterul ”tricolorilor”, și a atra atenția mai multor cluburi importante din Europa. Pe lângă interesul din Anglia, George Pușcaș este dorit de mai multe echipe din Serie B, dar și de Fenerbahce Istanbul, care încearcă să facă uitată un sezon de coșmar în Turcia.

Ionuț Radu și George Pușcaș sărbătorind calificarea României în semifinalele Euro 2019 (sursă foto: Facebook echipa națională de fotbal a României)

Cum se poate întoarce Pușcaș la Inter Milano

Însă, presa italiană a dezvăluit faptul că George Pușcaș ar putea să revină chiar la Internazionale Milano. În cazul în care US Palemo va fi retrogradtă în Serie D, toți jucătorii ar deveni liberi de contract, însă nu și internaționalul român, căruia milanezii i-au fixat o clauză de răscumpărare. Astfel, Pușcaș s-ar intoarce cu efect imediat la echipa din Serie A.

George Pușcaș s-a născut la Marghita și a început fotbalul la Liberty Oradea, de unde a și fost cumpărat de Internazionale Milano în vara anului 2014, după un an în care a jucat pentru echipa Under 19 a italienilor. De atunci el a jucat sub formă de împrumut la Bari, Benevento și Novara, iar la începutul sezonului pecedent a fost achiziționat definitiv de US Palermo pentru 3,3 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri