Sport

Încă o echipă din Serie A intră în cursa pentru Radu Drăgușin. Poate fi coleg cu un alt român

Radu Drăgușin este dorit de mai multe echipe din Italia pentru a-l împrumuta de la Juventus.
09.06.2021 | 08:51
Inca o echipa din Serie A intra in cursa pentru Radu Dragusin Poate fi coleg cu un alt roman
ADVERTISEMENT

Tânărul fundaș central român și-a prelungit contractul cu Juventus până în 2025, dar până să semneze noul contract cu torinezii, acesta a fost dorit de mai multe cluburi importante din Europa.

Deși a semnat cu Juventus, Max Allegri, noul antrenor al fostei campioane a Italiei, dorește să îl împrumute pe jucător, pentru a avea mai multe meciuri în picioare și pentru a se dezvolta mai mult, decât dacă s-ar afla doar în lotul echipei, fără să îi fie garantate minutele de joc.

ADVERTISEMENT

O altă echipă din Serie A este interesată de Radu Drăgușin

Jurnaliștii italieni de la eurocalciomercato.net au anunțat că pe lângă Genoa, încă un club din Serie A este interesat de un împrumut al lui Radu Drăgușin.

Este vorba despre Cagliari, club la care este legitimat și Răzvan Marin, care s-a luptat în sezonul trecut pentru a se salva de la retrogradare, reușind acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Cagliari lucreaza sa isi intareasca apararea in sezonul urmator. Conform ultimelor zvonuri, echipa rossoblu ar fi intrat in cursa pentru Radu Dragusin, fundasul central al lui Juventus. Pe urmele lui se afla si Genoa”, anunță jurnaliștii italieni.

  • 19 ani este vârsta lui Radu Drăgușin

Cum a fost sezonul lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a fost unul dintre tinerii jucători pe care Andrea Pirlo i-a promovat la prima echipă și cărora le-a acordat mai multe minute de joc, pentru a se familiariza cu ce înseamnă un club ca Juventus.

ADVERTISEMENT

Fostul tehnician al lui Juventus l-a debutat pe Radu Drăgușin în Champions League, chiar într-un meci împotriva lui Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu.

De atunci, la echipa mare, Radu Drăgușin a mai prins două meciuri în Coppa Italia și un câteva minute dintr-un meci de Serie A, în rest a mai evoluat pentru echipa U23 a clubului, reușind să înscrie un gol.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile sale bune l-au adus și în atenția lui Adrian Mutu, fostul selecționer al României U21, care l-a inclus în lotul pentru Campionatul European de Tineret.

La turneul final, Radu Drăgușin a fost introdus în ultima jumătate de oră a meciului cu Germania U21, scor 0-0, după ce Alexandru Pașcanu nu a mai putut continua partida.

În afară de duelul cu Germania, Radu Drăgușin mai are alte două meciuri jucate pentru România U21, în calificările pentru Campionatul European de Tineret, fiind titular împotriva Maltei, scor 4-1 și introdus pe teren, pe finalul meciului, împotriva Finlandei, scor 3-1.

  • 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Radu Drăgușin, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT