Life

Încă o eliminare la Survivor România 2023. Lucianna a plecat acasă în ediția din 22 martie

Eliminare la Survivor România 2023. Cine este concurentul care a plecat acasă în ediția din această seară, de pe 22 martie 2023.
22.03.2023 | 20:34
Inca o eliminare la Survivor Romania 2023 Lucianna a plecat acasa in editia din 22 martie
Încă o eliminare la Survivor România 2023. Cine pleacă acasă. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
22-03-2023
21:08

Cine a fost eliminat de la Survivor. Lucianna a plecat acasă

Concurentul eliminat de la Survivor în această seară este Lucianna de la Războinici!

„Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, este și despre o strategie și despre cum să te porți cu niște persoane.

Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare cum trebuie. Nu simt că plec singură. Am niște persoane care au intrat în sufletul meu”, a spus aceasta.

Aceasta le-a oferit câte o brățară colegilor de echipă și i-a îmbrățișat pe toți înainte de plecare sa.

 

22-03-2023
18:44

Cine a câștigat proba de comunicare de la Survivor

Faimoșii au câștigat proba de comunicare de la Survivor, iar bucuria a fost mare pentru toți membrii echipei!

Scorul a fost de 7 la 6 pentru Faimoși, după ștafetă și după multe reveniri în favoarea Războnicilor.

„Avem o comunicare avută de Faimoși. Mergeți să vă bucurați de conversația pe Whatsapp cu un membru al familiei”, le-a spus Daniel Pavel Faimoșilor.

22-03-2023
18:36

Ce recompensă este la proba de comunicare

Proba de comunicare din această seară de la Survivor România aduce un lucru nesperat pentru concurenți! Aceștia pot comunica prin mesaje pe Whatsapp cu un membru al familiei lor!

În această seară va fi o nouă eliminare la Survivor România 2023, în ediția de pe 22 martie. Va fi un concurent care pleacă acasă pe 22 martie. Iată despre cine este vorba!

Încă o eliminare la Survivor România pe 22 martie. Cine pleacă acasă

Scandalurile s-au ținut lanț și în ediția trecută de la Survivor România, iar nominalizările au fost unele cu scântei. Săptămâna trecută pierderea a fost din partea Faimoșilor, după ce Doc a fost eliminat din competiție. Faimoșii mai pot pierde un concurent și în ediția de pe 22 martie.

ADVERTISEMENT

Șansele cele mai mari pentru a pleca acasă sunt pentru acest trib. Aceștia au patru concurenți în pericol de eliminare la Survivor. Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu.

Ceilalți trei concurenți care sunt în pericol de la eliminare în ediția de pe 22 martie la sunt de la Războinici. Este vorba despre Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti.

ADVERTISEMENT

Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor în ediția din seara trecută și au fost nevoiți să meargă la imunitatea personală. Acolo, Alexandra Porkolab și Dan Ursa au reușit să obțină coloanele de imunitate. Aceștia i-au votat pentru a pleca acasă pe Robert și Krișan.

Alegerea de grup a Războinicilor a fost Luciana, iar Robert și Krișan au fost nominalizați în premieră pentru a pleca acasă. Cine va pleca, de fapt, rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT

Ce concurent nu se teme de eliminare. A cerut să nu fie votat

Dar cert este că unul dintre concurenți și-a exprimat dorința de a nu fi votat și este posibil ca el să fie cel eliminat. Este vorba despre Ionuț Iftimoaie de la Faimoși.

El le-a transmis celor de acasă că persoanele care nu știu dacă să-l voteze pe el sau pe Kamara să o facă pentru acesta din urmă.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre lupta lui Kamara pentru fiul său, Leon, care suferă de probleme de sănătate. Artistul este prezent în competiție pentru a câștiga bani pentru operațiile de care fiul său are nevoie să trăiască.

Iar Ionuț Iftimoaie a spus că lupta lui este mult mai importantă decât a sa de la Survivor, astfel că eliminarea de la emisiune nu l-ar supăra.

„Și chiar vreau să spun un lucru celor de acasă. Dacă, cumva, gândul lor oscilează între mine și Kamara, rugămintea mea este ca votul pentru mine să fie îndreptat către Kamara, astfel încât el să își poată continua misiunea mai departe. Pentru că este mult mai importantă misiunea lui, decât permanența mea aici”, a spus Ionuț Iftimoaie la Survivor România.

ADVERTISEMENT