Life

Încă o eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Greșeala i-a fost fatală, chefii i-au făcut praf preparatul: “N-ai văzut că e crudă?”

Încă o eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Jurații i-au făcut praf preparatul tinerei, despre care au spus că nu era deloc bine gătit.
01.06.2023 | 00:28
Inca o eliminare neasteptata la Chefi la Cutite Greseala ia fost fatala chefii iau facut praf preparatul Nai vazut ca e cruda
Eliminare la Chefi la Cuțite. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Încă o eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. A făcut o greșeală fatală, iar chefii au fost supărați din cauză că mâncarea ei nu era bună.

Ce greșeală a făcut concurenta care a fost eliminată

Iulia Istrate a fost eliminată din cadrul competiției Chefi la cuțite. Aceasta a primit cel mai mic punctaj, de doar cinci puncte. Chefii au fost foarte dezamăgiți de preparatul ei și chiar și-au amintit că în ediția trecută cu opt puncte s-a plecat acasă.

ADVERTISEMENT

Concurenta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în fața aflării deciziei. După eliminare, cu lacrimi în ochi, aceasta a încercat să le explice celor trei jurați de la Chefi la cuțite cum a ajuns să aibă o farfurie atât de proastă.

„Știu că nu mi-a ieșit. Am greșit. Am făcut alegerea greșită. Mi-e ciudă pe mine de îmi vine să mă iau de cap!

ADVERTISEMENT

Am ales varianta care m-a dus în cap. M-am sucit pe ultima sută”, a mărturisit tânăra eliminată de la Chefi la cuțite, la Antena 1.

Încă o eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Ce i-au spus chefii concurentei

Iulia a stat doar două zile în competiție și deja a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Aceasta a fost foarte criticată de chefi, care i-au spus că a făcut o mâncare crudă.

ADVERTISEMENT

„Doamne ferește, vai de mama mea!”, au fost reacțiile chefilor după ce au gustat cele două preparate. Niciunul nu a fost pe placul celor doi.

Iulia a fost cea care a obținut cel mai mic punctaj. Chefii au fost extrem de dezamăgiți și i-au spus că toată mâncarea ei a fost crudă, inclusiv mămăliga nefiind gătită.

ADVERTISEMENT

„Nu le-ai gătit”, a spus Florin Dumitrescu. „Două chestii crude, din trei chestii, două crude”, a spus și chef Sorin Bontea după eliminarea neașteptată.

„Mămăligă? Nu ai văzut că e crudă? Dacă Iulia fierbea mămăliga bine și nu adăuga grișul, Florin era plecat”, a spus Scărlătescu, care a pierdut un om.

ADVERTISEMENT