Încă o gafă pe care a făcut-o Anthony Lopes! Fanii lui Lyon îl cer pe Tătărușanu în poartă: „De ce nu e el titular?”

Andrei Șchiopu   
în Champions League
10/12/2019, 22:33
Încă o gafă pe care a făcut-o Anthony Lopes! Fanii lui Lyon îl cer pe Tătărușanu în poartă: „De ce nu e el titular?”
Ciprian Tătărușanu. Sursă foto: 90min.com

Anthony Lopes a făcut încă o gafă la Lyon în actualul sezon și a produs penalty-ul din care RB Leipzig a înscris golul din startul partidei din ultima rundă a gruplor Champions League.

Fanii francezi au luat foc și au „bombardat” rețelele de socializare, în care îl cereau pe Ciprian Tătărușanu în poartă.

Fanii lui Lyon îl ce pe Tătărușanu în poartă

Anthony Lopes a gafat din nou la Lyon, iar fanii francezi îl cer pe Ciprian Tătărușanu de urgență între buturile formației pe care o susțin.

„Ciprian Tătărușanu de ce nu joacă? Nu înțeleg de ce a mai fost adus, dacă nu joacă”, și-a exprimat opinia un fan al lui „OL”.

„L-am luat pe Ciprian Tătărușanu de la o echipă bună, iar el era titular incontestabil. Anto greșește mult în ultima vreme și nimeni nu-l scoate… incredibil”, a fost un alt mesaj trimis de un fan pe twitter.

Ciprian Tătărușanu este sprijinit de suporterii lui Lyon

Fanii lui Lyon vor să-l vadă pe Ciprian Tătărușanu titular în echipă, mai ales după gafele făcute de Anthony Lopes.

„Sezonul lui Anto e un coșmar. Tătărușanu este într-o formă foarte bună și a ajutat România la multe meciuri. Chiar nu are nimeni ochi să-l vadă?”, a fost mesajul unui alt suporter.

„Cu Ciprian Tătărușanu titular nu am mai fi avut niciodată emoții dacă jucăm sau nu în primăvara europeană”, a fost un alt mesaj al unui fan al lui „OL”.

Ciprian Tătărușanu nu și-a făcut încă debutul la Lyon, deși formația franceză a jucat până în luna decembrie și în Cupa Franței, acolo unde goalkeeper-ul naționalei României ar fi putut evoluea fără probleme.

  • 2.500.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, conform transfermarkt.com
Închide ×