Fotbal international

Încă o înfrângere grea pentru Laurențiu Reghecampf în Liga Campionilor Asiei! Cum se mai poate califica Al Wasl. VIDEO

23.04.2019 | 23:36
Inca o infrangere grea pentru Laurentiu Reghecampf in Liga Campionilor Asiei Cum se mai poate califica Al Wasl VIDEO

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a suferit o nouă înfrângere grea în faza grupelor Ligii Campionilor Asiei și mai are șanse minime de a ajunge în fazele eliminatorii. După un succes cu Al Nasr în startul competiției, Al Wasl a suferit trei eșecuri consecutive și a ajuns pe ultimul loc în Grupa A.

Încă o înfrângere grea pentru Laurențiu Reghecampf în Liga Campionilor Asiei

Tehnicianul Laurențiu Reghecampf a mers în Iran pentru a juca o ultimă șansă de a rămâne în cărțile calificării în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, dar s-a ales cu o nouă înfrângere. Al Wasl din Emiratele Arabe Unite a cedat fără drept de apel, scor 0-2, întâlnirea cu liderul grupei, Zob Ahan.

Gazdele au deschis scorul chiar în startul meciului, în minutul 2, prin Alireza Cheraghali și a stabilit scorul final în minutul 15, după reușita lui Amir Arsalan Motahari. În celălalt meci al Grupei A, saudiții de la Al Nasr s-au impus pe terenul irakienilor de la Al Zawra’a cu scorul de 2-1. Clasamentul la acest moment este următorul: 1. Zob Ahan – 10 puncte, 2. Al Nasr – 6 puncte, 3. Al Zawra’a – 4 puncte, 4. Al Wasl – 3 puncte.

Laurențiu Reghecampf se salută cu antrenorul Ali Reza Mansourian la finalul meciul Zob Ahan - Al Wasl din Liga Campionilor Asiei
Laurențiu Reghecampf se salută cu antrenorul Ali Reza Mansourian la finalul meciul Zob Ahan – Al Wasl din Liga Campionilor Asiei

Al Wasl păstrează șanse de calificare

Formația pregătită de Laurențiu Reghecampf mai are o singură șansă de a se califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, dar partea bună este că se află la mâna ei. Astfel, Al Wasl trebuie să câștige ultimele două întâlniri din faza grupelor, în deplasare cu Al Nasr (7 mai, ora 22:00) și pe teren propriu cu Al Zawra’a (21 mai, ora 21:00), și își va asigura prezența în faza eliminatorie.

Laurențiu Reghecampf nu o duce mai bine nici în campionatul din Emiratele Arabe Unite, acolo unde echipa sa se află pe locul 10 cu doar 24 de puncte. După două înfrângeri consecutive, Al Wasl a remizat în ultima etapă pe terenul formației Al Fujairah, scor 3-3, deși a condus cu 3-0, iar în minutul 89 rezultatul era încă unul confortbabil: 3-1.