Sport

Încă o înfrângere pentru Răzvan Zăvăleanu în războiul juridic cu Nicolae Badea! Instanţa a respins cererea absurdă a administratorului de la Dinamo 1948. Exclusiv

Sever Rocsin, administatorul societăţii lui Badea, bolnav şi netransportabil, nu va fi adus cu forţa la Tribunal. Acuze grave împotriva firmei de insolvenţă a lui Zăvăleanu, RTZ!
13.04.2023 | 12:04
Inca o infrangere pentru Razvan Zavaleanu in razboiul juridic cu Nicolae Badea Instanta a respins cererea absurda a administratorului de la Dinamo 1948 Exclusiv
Încă o înfrângere pentru Răzvan Zăvăleanu în războiul cu Nicolae Badea! Instanța a respins cererea inumană a administratorului judiciar. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sever Rocsin, administratorul special al ASC FC Dinamo (Dinamo-Badea) a fost chemat în fața instanței de RTZ-ul condus de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo 1948. Rocsin a fost acuzat de “înscriere în fals”.

Încă o înfrângere în instanţă pentru Răzvan Zăvăleanu în războiul cu Nicolae Badea!

Administratorul de la ASC Dinamo este grav bolnav şi netransportabil și nu poate să se prezinte în fața instanței pentru a răspunde acuzațiilor. Cu toate acestea, administratorul judiciar RTZ a mers mai departe și a solicitat ca Sever Rocsin să fie adus la tribunal, chiar cu intervenția jandarmilor dacă e nevoie.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, instanța a respins cererea RTZ-ului privind înscrierea în fals cu privire la semnătura executată de Sever Rocsin pe contestația și răspunsul la întâmpinare formulate în cauză. Instanţa consideră această cerere drept neîntemeiată.

Sever Rocsin, mărturie pentru FANATIK: “Uneori nu pot să respir, nu să trăiesc!”

Astfel, Răzvan Zăvăleanu suferă încă o înfrângere în războiul juridic pe care îl are cu Nicolae Badea. Sever Rocsin a vorbit pentru FANATIK înainte de decizia instanței, declarându-se șocat de insistența de a fi chemat în fața tribunalului pentru o semnătură care nu are o mare miză:

ADVERTISEMENT

“În viața mea am căutat să nu fac ceva pe lângă lege. Mai ales în momentul în care suntem doi oameni în toată firea. Ce folos aș fi avut eu sau oricine altcineva să falsific o semnătură care nu are niciun fel de folos în sine? Se ducea un act la Dinamo…

Eu sunt într-un hal… Am contactat acum câțiva ani un emfizem pulmonar cronic. Uneori nu pot să respir, nu să trăiesc! Sunt și fizic slăbit. Probabil semnăturile diferă una de cealaltă, nu sunt absolut identice.

ADVERTISEMENT

Dacă puteam nu mă duceam? Mi-era greu să merg dacă puteam? Eu n-am ieșit de un an și jumătate, înnebunesc în casă! Ce credeți? Că nu ieșeam (n.r. – tușește)? Poate vor să trimită jandarmii să mă aducă, ce să mai zic?”, a povestit Sever Rocsin pentru FANATIK.

“Le-am spus să vină la mine să le dau specimene de semnătură, le dau specimene din bancă”

Administratorul special de la ASC Dinamo susține că el semnează toate actele și dacă este nevoie poate pune la dispoziție specimenele de semnături ale lui pentru a putea fi comparate. Rocsin crede că toată povestea asta a avut un alt substrat:

ADVERTISEMENT

“Vine băiatul ăla la mine cu actele să le semnez pentru că nu pot să mă deplasez. Este o mizerie pe care băiatul ăsta (n.r. Claudiu Balog)… Probabil are un interes să lungească treaba cu Dinamo, cu ceea ce scrie acolo.

A găsit acum imbecilitatea asta. Le-am spus să vină la mine să le dau specimene de semnătură, le dau specimene din bancă. Să se uite la toate actele pe care le-am semnat în Guvern. E așa de complicat? O mizerie, nu mai știu ce să facă.

Probabil țin cu tot dinadinsul să vin în fața instanței pentru că ei știu că nu pot veni! Și atunci, ca să o lase în coadă de pește, să nu se încheie toată tărășenia asta, au insistat cu treaba asta”, a declarat Sever Rocsin.

De unde a pornit totul?

Planul de reorganizare de la Dinamo propus de Răzvan Zăvăleanu şi respins de judecătorul sindic în decembrie 2022 a fost contestat la vremea respectivă în instanţă de Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo (Dinamo-Badea), Dorin Șerdean și Cornel Țălnar.

Dar, în februarie, administratorul judiciar RTZ & Partners a contestat semnătura lui Sever Rocsin în cererea depusă la dosar. Claudiu Balog, practicianul în insolvență cu drept de semnătură din partea RTZ, mâna dreaptă a lui Răzvan Zăvăleanu, a acuzat că semnăturile îi aparțin lui Marius Bacria, directorul executiv de la ACS FC Dinamo.

Iar administratorul judiciar a făcut toate demersurile ca Sever Rocsin să fie adus în faţa Tribunalului pentru a răspunde acestor acuzaţii. Doar că instanţa a acceptat adeverința care atestă imposibilitatea permanentă de prezentare a administratorului special în fața instanței.

ADVERTISEMENT