Carousel hot news

Petrolul încearcă încă o LOVITURĂ! Transfer de SENZAŢIE pentru “lupi”

După aducerea lui Adrian Mutu, Petrolul încearcă să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor, prin aducerea lui Ianis Zicu. Fostul dinamovist a fost cerut insistent de către antrenorul Cosmin...
12.01.2014 | 21:00
Petrolul încearcă încă o LOVITURĂ! Transfer de SENZAŢIE pentru
ADVERTISEMENT

După aducerea lui Adrian Mutu, Petrolul încearcă să mai dea o lovitură pe piaţa transferurilor, prin aducerea lui Ianis Zicu. Fostul dinamovist a fost cerut insistent de către antrenorul Cosmin Contra pentru a fi sigur că echipa sa va lupta şi în retur pentru titlul de campioană.

Despărţirea de sud-coreenii de la  Gangwon l-a făcut pe atacantul român să ia în calcul o revenire în Liga 1, chiar dacă a mai primit oferte foarte tentante şi din Turcia.

ADVERTISEMENT

“Mîine vom avea ultimele negocieri cu Zicu. Nu s-a vorbit degeaba în ultimele săptămîni despre un posibil transfer al său la Petrolul”, a spus Dan Capră, preşedintele Petrolului, pentru sport.ro. Nici Zicu nu a infirmat negocierile cu “lupii galbeni”: “Dacă aşa a spus Dan Capră, înseamnă că aşa este”.

Informaţia a fost confirmată şi de Victor Becali. “Zicu mai are oferte şi din Coreea, dar nu vrea să se întoarcă acolo. Dacă oferta Petrolului este satisfăcătoare, nu va fi nici o problemă să semneze. Dacă Steaua ar fi avut interes să-l ia, Gigi m-ar fi contactat”, a completat agentul.

ADVERTISEMENT

Dănu Lupu nu este impresionat de posibila viitoare achiziţie a petroliştilor şi crede în continuare că Steaua este principala favorită la cîştigarea titlului de campionă  a României: “Ca imagine putem să spunem că e o surpriză. Dar nu ştiu cît de fotbalist mai poate fi, pentru că au trecut şi peste el cîţiva ani, nu l-am mai văzut jucînd de ceva timp. Ca imagine e un transfer foarte bun, dar Steaua e favorită. Zicu şi Mutu nu sînt exemplari prin comportamentul lor extrasportiv. Eu le doresc tuturor, şi lui Alibec, să reuşească să facă faţă cerinţelor suporterilor. La lotul pe care îl are Steaua şi la anul vor lua campionatul”, a adăugat Lupu.

 

zicu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri