Sport

Încă o lovitură pentru Dinamo! Președintele părăsește clubul la finalul lunii august. Exclusiv

Dinamo a mai primit o lovitură: un conducător important va părăsi echipa la finalul lunii august. Este vorba despre Constantin Eftimescu.
02.08.2021 | 22:37
Inca o lovitura pentru Dinamo Presedintele paraseste clubul la finalul lunii august Exclusiv
Încă o lovitură dură pentru Dinamo! Președintele părăsește clubul la finalul lunii. Exclusiv. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Constantin Eftimescu, președintele clubului, va părăsi echipa la finalul lunii august și nu mai este nicio cale de întors.

Constantin Eftimescu a făcut parte din marea echipă a lui Dinamo, care a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1983/1984.

ADVERTISEMENT

Președintele Constantin Eftimescu o părăsește pe Dinamo la finalul lunii

Constantin Eftimescu va părăsi clubul „alb-roșu” la finalul lunii august, atunci când îi expiră contractul de director interimar al grupării roș-albe. Eftimescu se va pensiona și va rămâne doar membru al Consiliului de Administrație.

Iuliu Mureșan a încercat să îl convingă să mai continue, însă Constantin Eftimescu este sigur pe decizia pe care a luat-o și nu vrea să dea înapoi, mai ales că hotărârea a fost luată cu mult timp înainte.

ADVERTISEMENT

În luna mai, Constantin Eftimescu vorbea într-un interviu exclusiv pentru FANATIK despre problemele financiare de la Dinamo: „Așa este! E vorba de o sumă de aproximativ 200.000 de euro. Rata ANAF pentru baza de la Săftica este cea mai urgentă și trebuie achitată lunar până la data de 15.

Deocamdată suporterii sunt singurii care ne pot ajuta, dar așteptăm surprize! Suporterii încearcă și ei să cumpere bilete, dar nu numai asta. Așteptăm niște surprize din alte părți. Sperăm să fie o surpriză plăcută”.

ADVERTISEMENT

Tot pentru FANATIK, Constantin Eftimescu a declarat în urmă cu câteva luni că nici nu își mai aduce aminte când a primit ultimul salariu: „Nu, nu am primit niciun salariu! Nici nu îmi mai aduc aminte când am luat ultimul salariu, dar nu sunt singurul. E deja o stare generală la Dinamo.

Eu nu mă gândesc la mine. Sunt colegii mei, sunt muncitori, angajați și așa mai departe”.

Constantin Eftimescu, supărat din cauza spaniolilor

Constantin Eftimescu a fost foarte supărat din cauza investitorilor spanioli de la Dinamo, pe care i-a atacat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, fiind convins că nu se vor întoarce la Dinamo decât dacă vor aduce banii promiși.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi este teamă de spanioli! Dânșii nu au cum să se întoarcă decât cu bani la Dinamo. Să vină cu banii promiși că ne-am plictisit și noi și dumneavoastră și toată lumea de aceste minciuni!

Ce promisiuni? Cortacero nu își poate recupera banii în orice condiții. Nu are cum!”, a spus oficialul „câinilor”.

De-a lungul timpului, Constantin Eftimescu a fost ținta atacurilor lui Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, el fiind implicat în găsirea unor contracte de sponsorizare, inclusiv cu compania lui Nicolae Badea.

  • 69 de ani este vârsta lui Constantin Eftimescu
ADVERTISEMENT