Încă o lovitură dură primită de Arsenal! Alexandre Lacazette și-a înșelat iubita cu o angajată de la un club de noapte

Andrei Șchiopu   
în Arsenal
12/01/2020, 10:53
Încă o lovitură dură primită de Arsenal! Alexandre Lacazette și-a înșelat iubita cu o angajată de la un club de noapte
Alexandre Lacazette alături de amanta sa. Sursă foto: thesun.co.uk

Alexandre Lacazette nu traversează o perioadă foarte bună la Arsenal și acum se află în centrul unui scandal monstru în Anglia. Starul „tunarilor” și-a înșelat iubita cu o angajată dintr-un club de noapte londonez.

Lacazette și-a înșelat iubita cu o angajată de la un club de noapte

Alexandre Lacazette avea o relație de lungă durată de aproximativ cinci ani cu actuala sa iubită, însă Funda Gedik, o angajată al unui club de noapte londonez l-a făcut pe atacantul francez să înșele.

Mai mult decât atât, Funda Gedik a povestit cum s-au cunoscut, dar și faptul că Lacazette vorbea cu ea în timp ce se afla în vacanță cu prietena lui.

„Alex s-a comportat foarte frumos cu mine și mi-a promis că îmi oferă tot ce vrea din această lume, dar și devotamentul său. Nu este o surpriză pentru mine că m-am îndrăgostit nebunește de el. M-a tratat ca pe o prințesă.

Adesea stăteam la hoteluri de lux din Londra, precum Sanderson, dar după mi-a confesat că are o relație de lungă durată.

Am fost șocată, credeam că este singur. Am fost furioasă pe el, dar mi-a promis că o să existe un viitor pentru noi”, a mai spus Funda Gedik.

  • 28 de ani a împlinit Alexandre Lacazette pe 28 mai

„Îmi scria chiar și când era în vacanță cu prietena lui”

Funda Gedik a continuat să povestească aventura sa cu Alexandre Lacazette și a mărturisit că atacantul îi scria chiar și atunci când se afla în vacanță cu prietena lui: El îmi scria mereu chiar și când se afla în vacanța din vară, în Sardinia.

Eram împreună mereu, în special în Mayfair, iar lui Alex părea că nu îi pasă dacă ne privea lumea pe stradă”.

„Dar nu a făcut niciun efort să se despartă de ea. Nu cred că este un secret atât de mare între mine și Alex, mai ales că toată lumea ne considera un cuplu”, a încheiat amanta lui Alexandre Lacazette.

  • 70.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandre Lacazette, conform transfermarkt.com
  • 5 goluri în 15 partide a înscris Alexandre Lacazette pentru Arsenal în actualul sezon din Premier League
Închide ×