News

Lovitură pentru Andreea Bălan! Ce i-a făcut Keo

In 2006, Keo a facut o adevarata pasiune pentru Andreea Perju, actrita care si-a aratat goliciunea in Playboy....
11.09.2014 | 08:48
Lovitura pentru Andreea Balan Ce ia facut Keo

In 2006, Keo a facut o adevarata pasiune pentru Andreea Perju, actrita care si-a aratat goliciunea in Playboy.

Keo si Andreea Perju, sarut fierbinte in clipKeo a cunoscut-o pe blondina la filmarile clipului “Falling High” si acolo, spun surse din preajma lui, i s-ar fi aprins calcaiele dupa ea. “Am ales-o pe Andreea din doua motive: pentru ca e foarte frumoasa si sexy, iar in al doilea rand pentru ca e si actrita”, a povestit cantaretul in presa tabloida, apoi a descris si scena sarutului avut cu ea in toaleta unui club.

“Nu a fost un moment romantic, ci mai degraba unul fierbinte. Sarutul a fost cool si m-am simtit foarte bine alaturi de ea din punct de vedere profesional”, a marturisit solistul in ziare.

Cu toate aceste declaratii, oameni din preajma lui Keo sustin ca acesta s-a intalnit cu Andreea si in afara activitatii lor profesionale. “In urma cu aproximativ opt ani, toti stiam ca el avea o slabiciune pentru domnisoara Perju! Vorbea mereu despre ea la superlativ si chiar ne-a povestit un pic si despre intalnirile de dupa videoclip. Din cate stim, nu au avut o legatura de lunga durata, ci doar ceva pasager, pentru ca el nu dorea sa renunte la relatia oficiala, iar ea probabil isi dorea un barbat fara obligatii. Insa sentimente, cel putin din partea lui Keo, au existat”, au spus apropiati de-ai cantaretului.

Actrita s-a casatorit si are doua fetite

Dupa un an, Andreea Perju l-a cunoscut pe o retea de socializare pe Cristi, cel care i-a devenit si sot, iar impreuna au acum doua fetite frumoase. In schimb, Keo este implicat in scandaluri si, cu greu, reuseste sa isi mai impace femeile din viata lui.

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!