Sport

Încă o lovitură pentru Dinamo după umilința cu FCSB! Ce jucător a pierdut pentru o perioadă lungă. Exclusiv

Și mai multe vești proaste pentru suporterii lui Dinamo după înfrângerea la scor în fața FCSB-ului și a pierdut un jucător important pentru următoarele partide din Casa Pariurilor Liga 1.
13.09.2021 | 20:00
Inca o lovitura pentru Dinamo dupa umilinta cu FCSB Ce jucator a pierdut pentru o perioada lunga Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dario Bonetti a pierdut nu mai puțin de patru jucători pentry derby-ul cu FCSB, iar problemele unuia dintre ei sunt destul de serioase.

Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea s-au accidentat în zilele premergătoare partidei pierdute cu 6-0 în fața echipei lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo l-a pierdut pe Andreas Mihaiu pentru următoarele meciuri

FANATIK a aflat că Andreas Mihaiu a suferit o ruptură musculară pe 8 septembrie și va lipsi de pe gazon cel puțin o lună de zile.

Extrema dreaptă de 22 de ani este unul dintre jucătorii tineri care au confirmat în finalul sezonului trecut și în startul acestui campionat, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Accidentarea cade cum nu se poate mai prost pentru Mihaiu, care luptă acum pentru un post de titular după venirea lui Gabi Torje, Cosmin Matei și Mirko Ivanovski.

Când ar putea reveni pe teren Mihaiu

Cel mai devreme, Andreas Mihaiu ar putea fi pe teren la meciul de pe 16 octombrie împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș, după pauza pentru jocurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul mai are contract cu Dinamo până în vara viitoare, iar în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 a jucat în șase partide, reușind un gol în victoria cu 3-1 în fața celor de la Academica Clinceni.

Mihaiu este evaluat conform site-ului transfermarkt.com la 150.000 de euro și este un produs al academiei clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de lot mai are Dinamo

Din informațiile FANATIK, accidentarea lui Constantin Nica nu este gravă, iar jucătorul ar putea fi folosit încă de la meciul din etapa viitoare cu FC Botoșani de pe teren propriu. Mihai Neicuțescu a avut și el probleme e și a lipsit de la antrenamente în ultimele zece luni, însă va reintra din această săptămână.

Alin Dudea este de asemenea în continuare accidentat, în timp ce Roberto Diniță a fost exclus din lot, după ce a refuzat să mearga la echipa a doua, unde a fost trimis de Dario Bonetti.

În privința noilor veniți, Răzvan Popa nu este încă pregătit fizic și ar mai putea dura două-trei etape până când îl vom vedea debutând la Dinamo, lucru valabil și pentru atacantul Cătălin Țîră.

  • 6 meciuri a jucat Mihaiu în acest sezon
  • 150.000 de euro e cota mijlocașului
  • 30 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul cu Dinamo
ADVERTISEMENT