Sport

Încă o lovitură pentru Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu FCSB! Un jucător s-a accidentat și a fost trimis la „vraci”. Exclusiv

Universitatea Craiova se confruntă cu probleme majore înaintea derby-ului cu FCSB! După ce a fost chinuită de gripa sezonieră, trupa din Bănie l-a pierdut pe Ionuț Vînă, care s-a accidentat.
01.04.2022 | 11:45
Inca o lovitura pentru Universitatea Craiova inaintea derbyului cu FCSB Un jucator sa accidentat si a fost trimis la vraci Exclusiv
Universitatea Craiova se confruntă cu probleme majore înaintea derby-ului cu FCSB! După ce a fost chinuită de gripa sezonieră, trupa din Bănie l-a pierdut pe Ionuț Vînă, care s-a accidentat
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are mari probleme în cadrul lotului, după ce un focar de gripă sezonieră, despre care FANATIK a scris în exclusivitate, nu le-a permis jucătorilor olteni să se antreneze la un nivel optim pentru derby-ul cu FCSB. Între timp, trupa din Bănie a reușit să scape de focarul de gripă, însă, acum, întâmpină o nouă problemă: accidentarea lui Ionuț Vînă.

Ionuț Vînă s-a accidentat și nu va juca în FCSB – Universitatea Craiova

FANATIK a aflat că mijlocașul Ionuț Vînă a suferit o ruptură musculară, iar medicii din staff-ul lui Laurențiu Reghecampf au decis să-l trimită să se trateze, în Serbia, la celebrul „vraci” Marijana Kovacevic.

ADVERTISEMENT

În orice caz, Ionuț Vînă nu va fi prezent la meciul dintre FCSB și Unversitatea Craiova, care este foarte important, pentru olteni, în vederea luptei pentru locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1.

În acest sezon, mai mulți jucători din cadrul Universității Craiova au fost să se trateze la Marijana Kovacevic, printre aceștia numărându-se Andrei Ivan, Elvir Koljic sau Paul Papp.

ADVERTISEMENT

Cine este „vraciul” Marijana Kovacevic

Marijana Kovacevic este licenţiată în farmacologie, iar în perioada 1991-2001 a profesat la diverse laboratoare şi instituţii farmaceutice. În 2003, aceasta și-a deschis propriul cabinet, specializat în vindecarea accidentărilor şi traumelor sportive.

„Nu e niciun fel de magie sau vrăjitorie ce se întâmplă. Am citit mai multe declarații ale unor oameni care nu știu ce vorbesc. Într-adevăr e o terapie mai specială.

ADVERTISEMENT

Nu e niciun fel de placentă așa cum se vorbește, e o simplă soluție care îți intră în piele în urma tratamentului. E un aparat pe care ea l-a inventat, ea nu te atinge. Eu am făcut niște teste și mă simt mult, mult mai bine. Acum urmează să mă testez la antrenament să văd cum mă simt”, declara, în trecut, Ciprian Marica, care s-a tratat de mai multe ori la cabinetul Marijanei.

Laurențiu Reghecampf, precaut înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova

Înaintea derby-ului cu FCSB, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Unviersității Craiova, a vorbit despre cât de grav a fost afectată echipa sa de gripa sezonieră.

ADVERTISEMENT

„Planificasem un meci amical unde voiam să il vedem și pe Găman la treabă, nu s-a putut din cauza acestei probleme.

Au revenit și jucătorii de la națională. Nicușor e mai bine, pentru că și el a avut niște probleme de sănătate. Din jucătorii rămași aici, nu cred că este unul care să nu fi trecut prin viroză.

Nu este ușor în momentul în care ai parte de un asemenea evniment, dar nici nu sunt aici să mă plâng. Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Nu se joacă titlul de campionat”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova este programat duminică, la ora 19:00, pe stadionul „Arena Națională”.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT