Sport

Încă o lovitură pentru Vali Lazăr! Dinamo face plângere la Comisia de Disciplină pentru gestul jucătorului la adresa lui Ovidiu Burcă

Pentru ”derapajul” comportamental la adresa lui Ovidiu Burcă, Vali Lazăr a fost sancționat de actuala sa echipă, iar Dinamo anunță că fac plângere la Comisia de Disciplină.
24.01.2023 | 09:58
Inca o lovitura pentru Vali Lazar Dinamo face plangere la Comisia de Disciplina pentru gestul jucatorului la adresa lui Ovidiu Burca
Penalizat drastic de echipa sa, CS Păulești, Vali Lazăr urmează să fie reclamat de CS Dinamo la Comisia de Disciplină pentru declarațiile și gestul făcut la adresa lui Ovidiu Burcă.
ADVERTISEMENT

În conflict deschis cu Ovidiu Burcă, antrenorul care l-a dat afară de la Dinamo, Vali Lazăr a profitat de amicalul noii sale echipe, CS Păulești, contra ”câinilor”, pentru a continua războiul cu tehnicianul. Inclusiv cu un gest premeditat. A ascuns în jambiere două perechi de chiloți de damă, pe care le-a aruncat către Burcă în timpul jocului.

Dinamo va sesiza Comisia de Disciplină în cazul Vali Lazăr

Pentru gestul său, Vali Lazăr nu a scăpat de critici. ”Trebuie să se ia măsuri, nu se poate întâmpla așa ceva”, a reacționat, tranșant, Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Iar prima reacție a venit chiar din partea clubului CS Păulești, cu care jucătorul se află sub contract. Daniel Iancu, directorul sportiv al prahovenilor, a anunțat că Lazăr urmează să fie amendat. Și că va rămâne fără trei salarii.

În timp ce președintele grupării, Vasile Vasile, a anunțat o altă măsură. Mai exact rezilierea contractului de antrenor la echipa de juniori.

ADVERTISEMENT

Acum a venit și reacția celor de la CS Dinamo. Prin intermediul unui comunicat semnat de Vlad Iacob, administratorul special al clubului.

”Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. 

ADVERTISEMENT

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat. 

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

ADVERTISEMENT

Considerăm că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, se arată în comunicatul CS Dinamo.

ADVERTISEMENT