News

Încă o moarte misterioasă la Gazprom. Un manager al companiei ruse, găsit decedat printre munți

Încă o moarte misterioasă a avut loc la Gazprom. Un manager al companiei ruse, Andrei Krukovski, a fost găsit decedat în Munții Caucaz, din staţiunea Krasnaia Poliana.
03.05.2022 | 19:40
Inca o moarte misterioasa la Gazprom Un manager al companiei ruse gasit decedat printre munti
Ce relatează presa rusă despre decesul managerului de la Gazprom, Andrey Krukovsky. Sursa foto: RIA Novosti / Nina Zotina
ADVERTISEMENT

Încă un manager al Gazprom a fost găsit mort. Andrei Krukovski, directorul general al stațiunii Krasnaia Poliana, parte din compania rusă, ar fi decedat duminică după ce ar fi căzut de pe o stâncă.

Un manager al Gazprom, mort după ce s-ar fi lovit de o stâncă în stațiunea favorită a lui Vladimir Putin

Tragedia, care a avut loc în destinația favorită de schi a lui Vladimir Putin, este considerată un accident, relatează aif.ru, care citează agenția de presă rusă TASS.

ADVERTISEMENT

”Iubea munţii şi şi-a găsit pacea printre ei. Tragedia s-a petrecut în drum spre fortăreaţa Akzepsinskaia”, ar fi spus pentru TASS o sursă apropiată managerului.

Bărbatului în vârstă de 37 de ani i s-ar fi acordat și ajutor din partea medicilor. Andrei Krukovski ar fi fost dus la spital, dar în zadar, căci nu i s-a mai putut face nimic, fiindu-i constatat decesul. Rănile ar fi fost prea dure.

ADVERTISEMENT

Plecarea din această lume a lui Andrei Krukovski stârnește noi semne de întrebare. Asta în condițiile în care, de la începutul anului, tot mai mulți angajați importanți ai Gazprom au pierit în condiții suspecte.

Mai mulți reprezentanți ai Gazprom au murit de la începutul anului

De exemplu, pe data de 30 ianuarie 2022, un director executiv al firmei ruse a fost descoperit fără suflare într-o cabană din satul Leninski, aflat lângă Leningrad, relatează agenția RIA Novosti.

ADVERTISEMENT

În luna februarie, în același sat a fost găsit mort, în garajul său, un alt director Gazprom, pe nume Alexander Tiulakov. Potrivit publicației ruse independente Novaya Gazeta, acesta s-ar fi sinucis.

În luna aprilie, s-a dat peste rămășițele lui Vladislav Avaiev, fost vicepreședinte al Gazprombank, dar și ale soției și fiicei lui. Cu toții se aflau fără suflare într-un apartament din Moscova. Despre acest caz, poliția a comunicat că Awayev și-a împușcat soția și fiica, după care pe el.

ADVERTISEMENT

Și tot în luna aprilie, a mai murit în condiții misterioase și Serghei Protosenia, fostul director al Novatek. S-a întâmplat la nord de Barcelona, în apropiere descoperindu-se și cadavrele soției și fiicei lui.

Pe lângă reprezentanții Gazprom, în ultimele luni au decedat și câțiva oligarhi ruși, care la fel au lăsat multe semne de întrebare în urma lor.

ADVERTISEMENT
Tags: