Life

Nuntă mare în familia Survivor! Daniel Pavel și Ana Maria Pop, legați pe viață! Imagini exclusive. Mâncărurile alese + primele declarații ale mirelui

Încă o nuntă în showbiz! Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, s-a însurat astăzi, 8 iunie 2024, cu aleasa inimii sale, Ana Maria Pop.
08.06.2024 | 21:29
Nuntă mare în familia Survivor - Daniel Pavel devine om însurat
ADVERTISEMENT
acum 3 zile

Meniu consistent. Daniel Pavel a realizat abia azi că se însoară

Prezentatorul Survivor a realizat abia azi că se însoară, când a privit-o pe soție în ochi, îmbrăcată în rochie de mireasă. FANATIK a aflat și ce conține meniul nunții acestei veri. Detaliile, AICI și AICI

acum 3 zile

A doua rochie a Anei. Plus: Cum a apărut Jorge la nuntă

Slujba religioasă a început la câteva ore după cununia civilă, iar pentru acest moment, Ana, soția lui Daniel Pavel, a ales o altă rochie, a doua din cele trei cu care defilează în ziua cea mare. FOTO AICI

Mai jos, Jorge, unul din invitații de seamă de la marele eveniment, și familia:

jorge
Jorge, prezent cu familia la nunta lui Daniel Pavel

 

 

acum 3 zile

Puși pe fugă

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au fost puși pe fugă imediat după cununia civilă. VEZI AICI ce s-a întâmplat cu cei doi!

acum 3 zile

Imagini exclusive de la nuntă. Jorge și-a făcut apariția ca un star

Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt mai fericiți ca niciodată, iar dovadă stau imaginile oferite în exclusivitate de FANATIK, mai jos! Mireasa a ținut în mâini un buchet de trandafiri roz, perfect nimerit cu ținuta.

Jorge, unul din artiștii care va cânta la nuntă, a ajuns și el, la volanul propriei mașini.

nuntă daniel pavel
Daniel Pavel și Ana, vădit emoționați
nuntă daniel pavel
Mirii, salutând invitații
nuntă daniel pavel
Jorge, apariție de super-star la nuntă
nuntă daniel pavel
Ana Maria Pop, cu un buchet de trandafiri roz în îbrațe

 

O nouă nuntă are loc, cea a lui Daniel Pavel și Ana Maria Pop! Se întâmplă la o zi după mega-petrecerea dată de Pepe și Yasmine Ody, care și-au oficializat relația!

A doua nuntă cu ștaif în acest weekend: Daniel Pavel și Ana Maria Pop își unesc destinele

FANATIK este la Palatul Snagov, de unde oferă cele mai tari informații despre nunta prezentatorului Survivor cu frumoasa blondină, care l-a cucerit definitiv în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Din primele informații obținute de FANATIK, cununia civilă a avut deja loc. Mireasa a fost însoțită, la braț, de tatăl ei. După ce mirii au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă, un curcubeu superb a apărut pe cer în cinstea lor.

La nuntă participă, atenție, 385 de persoane. Noi am aflat și cine se va ocupa de întreținerea atmosferei. Dirty Nano îi va ridica pe meseni de pe scaune și îi va îndemna la dans. Pe scenă, la un moment dat, va cânta și Jorge, fost concurent în emisiunea prezentată de Daniel Pavel. De la petrecere nu lipsește nici muzica populară. Aurel Tămaș este un alt artist important care se va ocupa de buna desfășurare a evenimentului.

ADVERTISEMENT

Mireasa a furat privirile tuturor cu rochia albă, una din cele trei pe care le va etala pe parcursul întregii seri, continuând cu o noapte în care cuvântul de ordine va fi distracția!

Ceremonia religioasă are loc la biserica din Snagov. Porumbeii au dorit foarte mult să puncteze și sfânta tradiție, dincolo de iscăliturile din certificatul de căsătorie și bairamul de rigoare.

ADVERTISEMENT

La marea nuntă a lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop participă și foștii concurenți de la Survivor România, printre care se numără și câștigătorul sezonului suprem, Zannidache!

S-au cunoscut la un eveniment monden

„Era și ziua mea. Am primit un nesperat cadou. E vorba de cea mai frumoasă și dulce conversație cu o femeie. Inițial, nu știam în ce limbă să vorbesc. Părea din altă lume.

ADVERTISEMENT

De la look, vestimentație, privire, până la abordarea dialogului și magia serii evenimentului. Toate coroborate au părut asemeni unei oaze pentru un supraviețuitor însetat de frumos”, a povestit, la un moment dat, Daniel Pavel despre începutul relației cu Ana, pentru viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut, așadar, la unul din evenimentele mondene care are loc an de an în București. De o simplă privire în ochi a fost nevoie ca amândoi să știe că vor ajunge în punctul fericit de astăzi.

 

ADVERTISEMENT