News

Încă o pierdere pentru Orban. Președintele PNL Buzău, Constantin Bebe Ionescu, candidat la primaria orașului, a trecut la PRO Romania

24.02.2020 | 08:24
Inca o pierdere pentru Orban Presedintele PNL Buzau Constantin Bebe Ionescu candidat la primaria orasului a trecut la PRO Romania
Încă o pierdere pentru Orban. Președintele PNL Buzău, Constantin Bebe Ionescu, candidat la primaria orașului, a trecut la PRO Romania. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

PNL vrea sa facă uitată ziua de astăzi. După decizia CCR, o alta bombă politică a explodat în biroul lui Ludovic Orban. Președintele PNL Buzău (Municipiu), Constantin Bebe Ionescu, trece la PRO România.

Constantin Bebe Ionescu a trecut la Pro România

Bebe Ionescu era și candidatul desemnat de PNL Buzău pentru a ocupa fotoliul de primar în reședința de județ. Deci, PNL își pierde și președintele și candidatul pentru primăria din Buzău.

ADVERTISEMENT

Ce nu credea nimeni, s-a întâmplat: este primul șef din PNL care trece în alt partid, chiar dacă Partidul Național Liberal este la guvernare.

Mai mulți consilieri și viceprimari PNL îl vor urma pe Bebe Ionescu la PRO Romania, va fi un soc pentru Ludovic Orban.

ADVERTISEMENT

Ce a anunțat Constantin Ionescu pe Facebook

“După 30 de ani de democrație, minciuna și blatul nu pot fi “monedă de schimb”.

Am făcut parte, timp de 12 ani, dintr-o echipă (a liberalilor buzoieni) în slujba căreia mi-am pus întreaga energie și experiență în administrație, în speranța că vom putea oferi la un moment dat buzoienilor o alternativă decentă la … cel mai detestat partid de pe eșichierul politic românesc actual.

Din păcate, eforturile mele – dar și ale altor colegi – s-au izbit constant de opoziția distructivă a așa-zisului lider Cristi Romanescu care, prin înțelegerile sale subterane cu PSD, a reușit să anihileze toate eforturile noastre de a performa, de a veni mai aproape de nevoile buzoienilor, menținând organizația la un nivel mult sub potențialul său real, dar controlabil așa cum și-a dorit.
De astăzi sunt Pro Buzău!

ADVERTISEMENT

,,Iremediabilă este numai greșeala de a te lăsa strivit!””, a postat pe Facebook fostul președinte PNL Constantin Bebe Ionescu.