Sport

Încă o pierdere uriaşă pentru CFR Cluj! Billel Omrani are ruptură şi e out înaintea derby-ului cu U Craiova. Dan Petrescu confirmă Fanatik

De ce s-a temut Dan Petrescu nu a scăpat. FANATIK a aflat că Billel Omrani are ruptură musculară. Vestea pică cum nu se poate mai prost, exact înaintea duelului cu U Craiova, de luni.
19.09.2021 | 11:20
Inca o pierdere uriasa pentru CFR Cluj Billel Omrani are ruptura si e out inaintea derbyului cu U Craiova Dan Petrescu confirma Fanatik
ADVERTISEMENT
19-09-2021
20:34

Dan Petrescu a confirmat FANATIK: "Nu-l vom avea la meciul cu Craiova"

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu U Craiova, Dan Petrescu a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK, anume că Billel Omrani s-a accidentat în meciul cu Jablonec.

“Eu nu l-am forțat pe Omrani. El a spus că e apt, a vrut să joace, iar după meci (n.r Jablonec) am aflat că îl durea piciorul și nu a spus nimănui. Niciodată în viața mea nu o să forțez un jucător, indiferent care este numele lui.

Eu mizez doar pe jucători care sunt la 100%. Aici a fost o greșeală. Eu nu l-am forțat, din păcate nu-l vom avea la meciul cu Craiova. Nu prea avem soluții la meciul ăsta, dar Chipciu o să fie în lot în locul lui Omrani. El nu a avut drept de joc în Cehia”, a spus Dan Petrescu.

Campioana României, CFR Cluj, a rămas fără oameni de gol înaintea meciului cu U Craiova. FANATIK a aflat că Billel Omrani a suferit o ruptură musculară în meciul de la Jablonec, din Conference League, și nu va mai juca în următoarea perioadă.

Francezul de 28 de ani îngroașă lista indisponibilităților din lotul feroviarilor. Denis Alibec a suferit și el o ruptură musculară, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, în victoria României din Islanda, din preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani a jucat accidentat cu Jablonec

Atacantul Billel Omrani a avut un început bun de sezon. A marcat de două ori în șase apariții în Liga 1, plus alte două în cupele europene, în partidele cu Borac Banja Luca, respectiv Young Boys Berna.

Fotbalistul acuza probleme medicale de mai multă vreme, iar FANATIK a aflat verdictul, ruptură musculară, după ultimul meci al CFR-ului, pierdut cu 0-1 la Jablonec, în prima etapă din Conference League.

ADVERTISEMENT

Omrani a intrat nerefăcut în partida amintită, dar evoluția lui a fost modestă, în nota echipei. La finalul întâlnirii, antrenorul Dan Petrescu recunoștea că l-a forțat pe francez, deși acesta era deja accidentat.

”Am făcut patru schimbări, nu am avut a cincea schimbare! Aș mai fi putut să bag doar copii, dar la nivelul ăsta nu rezolvi nimic cu copiii.

ADVERTISEMENT

Debeljuh și Omrani au jucat accidentați, dar alți atacanți nu avem. Sper să poată să joace și cu Craiova, altfel o să băgăm un fundaș central în atac”, spunea Petrescu, la finalul întâlnirii de la Jablonec.

Dan Petrescu, forțat să improvizeze în ofensivă, în duelul cu U Craiova

Fotbaliștii de la CFR Cluj au intrat într-o criză de formă, iar acum a apărut și această accidentare a lui Omrani. Se știe deja că Denis Alibec va fi refăcut cel mai devreme peste două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cât va lipsi Omrani vor stabili medicii după ce francezul va efectua o nouă serie de examinări de specialitate. În plus, și Debeljuh a evoluat accidentat cu Jablonec și există riscul să nu poată juca, luni, cu U Craiova.

În aceste condiții Dan Petrescu are un singur atacant valid, pentru întâlnirea de luni seara, pe Valentin Costache. Fotbalistul de 23 de ani nu este, însă, unul dintre preferații ”Bursucului”.

Fostul internațional de tineret nu a confirmat aşa cum îşi doreau oficialii ardelenilor. De când a fost achiziționat a marcat doar 5 goluri în campionat și 3 în Cupa României.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT