Fotbal intern

Încă o plecare de la FCSB: „Nu mai pot continua în fotbal!”

04.07.2020 | 10:22
Inca o plecare de la FCSB Nu mai pot continua in fotbal
ADVERTISEMENT

Problemele continuă la FCSB, acolo unde mai mulți jucători au fost îndepărtați de la echipă, dar și persoane aflate în staff-ul clubului.

Ultima plecare de la vicecampioana României este Marius Dima, specialistul în pregătire fizică.

De-a lungul timpului, Marius Dima a fost acuzat în mai multe rânduri de patronul Gigi Becali pentru accidentările și problemele de lot care au apărut la echipă.

ADVERTISEMENT

Încă o plecare de la FCSB

Marius Dima, specialistul în pregătire fizică de la FCSB, a refuzat prelungirea contractului cu vicecampioana României, conform gsp.ro.

„Eu sunt de 24 de ani în facultate și am ajuns să am acum o funcție de conducere, sunt decanul Facultății de Educație Fizică și Kinetoterapie din Universitatea Româno-Americană.

ADVERTISEMENT

Din ianuarie am funcția aceasta și nu mai pot să continuu și în fotbal. Trecutul nu mai contează, chiar nu mai are rost”, a declarat Marius Dima.

„Accidentările în fotbal depind de mai multe cauze!”

Marius Dima a continuat și a vorbit despre accidentările în fotbal, un subiect des întâlnit în ultimii ani la formația lui Gigi Becali„Accidentările, în fotbal, depind de pregătirea fizică, de odihnă, de alimentație. Odihna și alimentația cum le măsori?”.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit acum. Eram de 24 de ani în facultate, însă nu aveam un post de conducere, acum chiar trebuie să fiu prezent, să semnez documente.

Cred că e mai importantă munca asta, de formare, decât era activitatea la un club. Sunt mulți foști fotbaliști care îmi sunt studenți”, a mai spus Marius Dima.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a povestit o discuție pe care a purtat-o cu Adi Popa în privința accidentărilor și pregătirilor precare de la FCSB, în cazul anumitor jucători preferați de patronul Becali:

„Mi-a zis că oameni de bază, titulari, nu se mai antrenează serios fiindcă ei știu că sunt titulari, că nu Vintilă decide alcătuirea echipei. Știm cu toții cine hotărăște”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoşani: 1,98 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT