Sport

Încă o plecare de la Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf a mai pierdut un mijlocaș!

Universitatea Craiova a anunțat, printr-un comuncat oficial, postat pe pagina de Facebook, încetarea de comun acord a contractului cu mijlocașul Matteo Fedele (29 de ani).
31.01.2022 | 14:05
Inca o plecare de la Universitatea Craiova Laurentiu Reghecampf a mai pierdut un mijlocas
Universitatea Craiova a anunțat, printr-un comuncat oficial, postat pe pagina de Facebook, încetarea de comun acord a contractului cu mijlocașul Matteo Fedele (29 de ani)
ADVERTISEMENT

Matteo Fedele fusese transferat de Universitatea Craiova, în februarie 2021, liber de contract, de la Valenciennes FC.

Mijlocașul elevețian este cel de al cincilea jucător la care Laurențiu Reghecampf renunță în această iarnă. Până acum, au mai plecat Mihai Bălașa, Mihai Roman, Antoni Ivanov și Laurențiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Matteo Fedele a plecat de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunțat rezilierea contractului, de comun acord, cu Matteo Fedele, a cărui înțelegere urma să expire la finalul actualului sezon.

„MULȚUMIM, MATTEO FEDELE!

Clubul Universitatea Craiova anunță încetarea de comun acord a contractului cu mijlocașul Matteo Fedel.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumim lui Matteo pentru tot ceea ce a realizat în alb-albastrul Științei și îi dorim mult succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu CFR Cluj

T0todată, Universitatea Craiova a anunțat prețurile biletelor pentru derby-ul cu CFR Cluj, care va avea loc sâmbătă, la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

„Sâmbătă, de la ora 21:00, are loc cel mai așteptat meci al etapei: Universitatea Craiova – CFR Cluj. Cumpără acum un bilet și hai să arătăm de ce suntem o familie și la bine, și la greu, susținând Știința în derby!

Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Eventim, cât și de la toate punctele noastre de vânzare tradiționale.

ADVERTISEMENT

PREȚURILE BILETELOR:
Peluza Nord: 15 LEI
Tribuna a II-a: 30 LEI
Tribuna I: 40 LEI
Tribuna VIP / Tribuna VIP2: 100 LEI / 70 LEI

Abonații clubului nostru au acces la meciul cu CFR Cluj din cadrul etapei cu numărul 24 din Liga 1 pe baza abonamentului emis pentru sezonul competițional 2021-2022”, se arată în mesajul postat de Universitatea Craiova pe Facebook.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

  • 300.000 de euro este cota lui Matteo Fedele, conform transfermarkt.com
  • 12 meciuri a jucat Matteo Fedele pentru Universitatea Craiova, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT