Sport

Încă o plecare la Universitatea Craiova! Titularul care nu mai vrea să-și prelungească contractul. Exclusiv

După Alexandru Mateiu și Lyes Houri, un alt jucător important al Universității Craiova își dorește să îi părăsească pe „alb-albaștri” în această vară. FANATIK a aflat că este vorba despre Mirko Pigliacelli.
17.05.2022 | 15:33
Inca o plecare la Universitatea Craiova Titularul care nu mai vrea sasi prelungeasca contractul Exclusiv
Fotbalistii craioveni Nicusor Silviu Bancu, Mirko Pigliacelli, Andrei Virgil Ivan si Jovan Markovic intra pe teren la meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, joi 12 mai 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ratarea obiectivelor propuse în acest sezon, câștigarea titlului de campioană și Cupa României, mai mulți fotbaliști din lotul oltenilor își doresc să o părăsească pe Universitatea Craiova. Alexandru Mateiu și Lyes Houri sunt primii doi jucători care au decis să nu își mai continue cariera la formația din Bănie. Lor le-ar putea urma Pigliacelli.

Universitatea Craiova își poate pierde unul dintre titularii importanți în această vară. Mirko Pigliacelli vrea să plece!

Plecările jucătorilor de la Universitatea Craiova se înmulțesc după ratarea obiectivelor. Lyes Houri și Alexandru Mateiu sunt doi dintre jucătorii care se vor despărți în această vară de formația din Bănie. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Sepsi își dorește să îl transfere pe mijlocașul de 32 de ani al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Cei doi mijlocași ai trupei antrenate de Laurențiu Reghecampf nu sunt singurii jucători care se pregătesc să o părăsească pe Universitatea Craiova. Din informațiile FANATIK, Mirko Pigliacelli nu vrea să mai continue la formația din Bănie. Portarul italian nu își va prelungi contractul cu „Știința”, scadent în vara anului viitor!

Mirko Pigliacelli a fost adus la Universitatea Craiova de către Devis Mangia, în vara anului 2018. De-a lungul celor patru sezoane petrecute la formația din Bănie, portarul italian s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanți jucători ai „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat de două ori Cupa României (2017-2018/2020-2021) și Supercupa (2020-2021), cu Pigliacelli în poarta. Italianul a strâns 164 de apariții în tricoul „Științei”, iar barajul pentru Conference League ar putea să fie ultimul său meci la formația din Bănie.

  • 28 de ani are Mirko Pigliacelli
  • 1,40 milioane de euro este valoarea portarului italian, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT

Marius Constantin ar putea fi următoarea plecare de la Universitatea Craiova: „Au fost și sunt discuții în interiorul clubului”

Veteranul din defensiva Universității Craiova, Marius Constantin, se află în ultimele luni de contract cu formația din Bănie și ar putea fi următorul jucător care îi părăsește pe olteni. Ajuns la 37 de ani, fundașul central este dorit în continuare de către Laurențiu Reghecampf în lotul „alb-albaștrilor”.

Tehnicianul oltenilor a spus că oficialii Universității Craiova negociază prelungirea contractului cu Marius Constantin, care expiră în această vară. Laurențiu Reghecampf a declarat că fostul jucător al celor de la Rapid îi poate ajuta pe olteni să câștige titlul în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

„Au fost și sunt discuții în interiorul clubului despre prelungirea contractului lui Marius. Eu mi-aș dori foarte mult ca Marius Constantin să rămână aici și din vară, indiferent de ce jucători vor veni, pentru că este un fotbalist important”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Pe parcursul acestui campionat de fiecare dată când am apelat la serviciile lui s-a comportat ca un profesionist și ne-a ajutat foarte mult. Cred că de un jucător de acest gen ai nevoie într-un lot, care se te aducă la nivelul necesar pentru câștigarea campionatului în România”, a spus antrenorul Universității Craiova.

  • 37 de ani are Marius Constantin
  • 250.000 de euro este cota de piață a fundașului Universității Craiova, conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,80 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT