Fotbal international

Încă o problemă pentru FCSB! Un titular s-a accidentat în meciul cu Alashkert. VIDEO+FOTO

26.07.2019 | 11:53
Inca o problema pentru FCSB Un titular sa accidentat in meciul cu Alashkert VIDEOFOTO

FCSB s-a duelat cu Alashkert în manșa tur din turul 2 preliminar al Europa League, iar echipa lui Bogdan Andone s-a impus cu scorul de 3-0 la Erevan. Un titular al vicecampioanei României s-a accidentat în partida jucată în Armenia, iar lucrurile par destul de serioase. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Un titular s-a accidentat în meciul Alashkert – FCSB

Dragoș Nedelcu a fost titular în meciul Alashkert – FCSB, scor 0-3, în manșa tur din turul 2 preliminar al Europa League, dar mijlocașul a ieșit destul de șifonat din duelul cu formația din Armenia. Delegația vicecampioanei României a revenit vineri dimineața în București, iar la sosirea pe “Aeroportul Internațional Henry Coandă” Dragoș Nedelcu a fost surprins cu genunchiul drept bandajat.

Lucrurile par destul de serioase în ceea ce privește accidentarea suferită de Dragoș Nedelcu în partida Alashkert – FCSB. Mijlocașul vicecampioanei României pășea cu greutate, iar acesta urmează să fie supus unui control amănunțit pentru a vedea câte de gravă este accidentarea. VEZI VIDEO AICI!

Dragoș Nedelcu părăsind aeroportul la revenirea în România. Captură foto: Telekom Sport
Dragoș Nedelcu părăsind aeroportul la revenirea în România. Captură foto: Telekom Sport TV

Jucătorii au mers direct în cantonament

FCSB a luat un charter din Erevan spre București, iar delegația roș-albaștrilor a ajuns în capitala României în jurul orei 03.00. Elevii lui Bogdan Andone au mers direct la baza sportivă din comuna Berceni pentru a se odihni. Vineri dimineața titularii vor face recuperare, iar cei care n-au evoluat foarte mult se vor antrena normal.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Botoșani, din etapa a 3-a din Liga 1, luni, 29 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. Returul cu Alashkert din turul 2 preliminar al Europa League are loc joi, 1 august, de la ora 21.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.