Sport

Încă o problemă pentru Mirel Rădoi! S-a rupt și Rivaldinho cu o zi înainte de U Craiova – FCSB. Exclusiv

Mirel Rădoi are mari bătăi de cap, cu o zi înaintea duelului dintre Universitatea Craiova și FCSB. Rivaldinho s-a accidentat și soluțiile în ofensivă sunt puține.
17.09.2022 | 17:12
Inca o problema pentru Mirel Radoi Sa rupt si Rivaldinho cu o zi inainte de U Craiova  FCSB Exclusiv
Mirel Rădoi, pe banca Universității Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FCSB este derby-ul rundei a 11-a din SuperLiga. Ambele echipe au nevoie de puncte ca de aer, fiind în acest moment în afara play-off-ului, după un start slab de sezon atât pentru olteni, cât și pentru roș-albaștrii.

Încă o problemă pentru Mirel Rădoi! Rivaldinho s-a accidentat şi nu va juca în derby

Mirel Rădoi are încă o problemă, cu o zi înaintea meciului. FANATIK a aflat că atacantul Rivaldinho s-a accidentat și nu va mai putea să se bazeze pe brazilian pentru confruntarea cu FCSB, de pe “Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Astfel, singurul atacant central al oltenilor pentru derby este Jovan Markovic. Elvir Koljic s-a operat la Barcelona şi este aşteptat să se întoarcă în Bănie în aceste zile, în timp ce Ştefan Baiaram nu a făcut încă antrenamente cu echipa.

Cum joacă Mirel Rădoi în meciul cu FCSB!

Aşa cum FANATIK a anunţat, Andrei Ivan ratează atât meciul cu FCSB, cât şi acţiunea echipei naţionale, din cauza unei rupturi musculare suferite în finalul meciului cu CFR Cluj, din etapa precedentă.

ADVERTISEMENT

Echipa probabilă a Universităţii Craiova: Lazar – Papp, Silva, Mitrea – Vătăjelu, Creţu, Mateiu, Bancu – Rogulic, Markovic, Cîmpanu. Antrenor: Mirel Rădoi.

“Când vom elimina aceste greşeli, cadouri, va fi greu să ne mai bată cineva”

Antrenorul Universităţii Craiova a declarat că presiunea va fi mai mare pe umerii celor de la FCSB şi le-a transmis jucătorilor săi că trebuie să elimine greşelile individuale:

ADVERTISEMENT

“E presiunea mai mare pe ei faţă de noi, dar la Craiova e public pretenţios, uneori chiar dacă ai avantaj, dacă nu joci bine, se pune presiune. Dacă cineva se aştepta să am o baghetă magică, atunci se înşală.

Ne bucură că nu sunt greşeli de compartiment, erorile individuale pot apărea şi din cauza relaxării, din cauza unei încrederi mari pe care le-o transmitem, le spunem să rişte uneori.

ADVERTISEMENT

Când vom elimina aceste greşeli, cadouri, va fi greu să ne mai bată cineva. Am vorbit cu băieţii, UNICEF sau Crucea Roşie ar trebui să ne punem pe tricouri, la ce cadouri am făcut”, a spus Rădoi.

Edjouma lipseşte de la FCSB!

Nicolae Dică are şi el probleme înaintea derby-ului de la Craiova. Malcom Edjouma este indisponibil după ce a fost eliminat în etapa trecută, împotriva celor de la FC Voluntari.

  • 27 de ani are Rivaldinho
  • 5 meciuri a evoluat brazilianul în acest sezon 

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,32 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT