Sporturi

Încă o româncă pe tabloul principal la BRD Bucureşti! Vezi rezultatele din calificări

15.07.2018 | 20:53
Încă o româncă pe tabloul principal la BRD Bucureşti! Vezi rezultatele din calificări
Alexandra Cadanțu speră să fie cea de-a noua jucătoare din România pe tabloul principal la BRD București Open.

Încă o româncă pe tabloul principal de la BRD Bucureşti. Astăzi au avut loc meciurile din turul 2 al calificărilor pentru turneul WTA din Capitală. Doar două românce au reușit să treacă mai departe, pentru ultima rundă a calificărilor, este vorba de Irina Bara și Alexandra Cadanțu. Cele două se vor înfrunta luni pentru a stabili cea de-a noua jucătoare din România prezentă pe tabloul principal.

Alexandra Cadanțu a înfruntat-o pe Elena Rybakina, din Kazahstan, și a pierdut primul set, scor 5-7. A avut apoi puterea să revină și a luat următoarele două manșe, fără prea mari emoții, scor 6-2, 6-2. Irina Bara a fost și mai puțin testată de adversara ei, Katarina Zavațka, din Ucraina. Jucătoarea din România, locul 150 WTA, s-a impus în minimum de seturi, scor 6-2, 6-2.

Irina Bara este una dintre cele mai bine clasate jucătoare din calificări, locul 150 WTA.

Încă o româncă pe tabloul principal de la BRD Bucureşti. Alte opt deja au locul asigurat

Nu au fost motive de bucurie și pentru celelalte românce care au jucat astăzi în calificările de la BRD București Open. Nicoleta Dascălu a fost învinsă de Georgina Garcia Perez, 6-3, 4-6, 2-6, Andreea Prisăcariu nu a putut opune prea mere rezistență contra lui Claire Liu, 3-6, 1-6, Jaqueline Cristian a fost învinsă de Anna Bondar, din Ungaria, 2-6, 6-7.

Irina Bara și Alexandra Cadanțu vor juca luni pentru accederea pe tabloul principal al turneului. Celelalte finale ale calificărilor sunt Georgina Garcia Perez – Cagla Buyukakcai, Paula Badosa – Claire Liu și Anna Bondar – Rebecca Sramkova. Chiar și în condițiile în care lipsesc Simona Halep și Monica Niculescu, România va avea nouă jucătoare pe tabloul principal. Învingătoarea dintre Cadanțu și Bara se va alătura contingentului de pe tabloul principal, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Alexandra Dulgheru, Gabriela Ruse, Andreea Roșca și Miriam Bulgaru.

Mâine se vor juca și primele partide din turul 1 pe tabloul principal, cu trei românce programate să intre în concurs. Miriam Bulgaru – Yafan Wang, Alexandra Dulgheru Pauline Parmentier și Gabriela Ruse – Polona Hercog.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri