Încă o ţară interzice aplicaţia Pokemon Go

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
05/08/2016, 20:28
Încă o ţară interzice aplicaţia Pokemon Go

Iran a interzis aplicaţia Pokemon Go din cauza unor îngrijorări privind securitatea, nespecificate de autorităţile de la Teheran, potrivit BBC.

Decizia a fost luată de Înaltul Consiliu al Spaţiului Virtual, organismul de stat care supraveghează activitatea online.

În ciuda restricţiilor privind consum de internet, iranienii au discutat pe reţelele de socializare despre Pokemon Go, în ultimele săptămâni. Un raport de luna trecută spune că autorităţile iraniene au aşteptat să vadă în ce măsură creatorii jocului sunt dispuşi să colaboreze cu acestea, înainte de a interzice jocul.

sursa: dcnews.ro

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×