Sport

Încă o tragedie în sport! Un fost baschetbalist a murit într-un accident cumplit de mașină

30.03.2019 | 20:54

Fostul baschetbalist Andrei Ștefan a decedat într-un cumplit accident de mașină la Târgu Mureș. Tânărul de numai 20 de ani, care a făcut junioratul la formația BC Mureș Târgu Mureș, a lovit o dubă într-un sens giratoriu din orașul său natal. Atât el cât și celălalt șofer au murit în urma acestui incident cumplit.

Cei doi șoferi au murit pe loc

Din primele informații se pare că Andrei Ștefan gonea cu viteză în Târgu Mureș. Tânărul nu a acordat prioritate într-un sens girotariu și a lovit din plin o dubă condusă de un bărbat de 40 de ani. Martorii susțin că șoferul a ieșit prin parbriz și a fost lovit de duba care se rostogolea, asta în timp ce mașina condusă de fostul sportiv s-a dus pe gazonul de pe marginea drumului. Ambulanțele au intervenit de urgență, dar din păcate, ambii șoferi au murit în urma impactului extrem de puternic. Autovehiculele au fost distruse complet, mărturie a impactului foarte dur dintre cele două mașini, anunță presa locală mureșeană. VEZI GALERIE FOTO

Andrei Ștefan jucase baschet la BC Mureș

Andrei Ștefan a fost junior la BC Mureș. Anunțul privind decesul său a fost confirmat și de pagina de facebook a clubului local:  „Familia Baschetului Muresean este din nou in lacrimi. Fostul jucator targumuresean Andrei Stefan a decedat in urma unui tragic accident de masina. Condoleante familiei! Cuvintele nu ajung pentru a exprima durerea noastra”, au scris mureșenii pe rețelele de socializare.

Familia baschetului muresean este din nou in lacrimi.Fostul jucator targumuresean , Andrei Stefan , a decedat in urma…

Gepostet von CSM Tg Mures Baschet – Marosvásárhelyi VSK am Samstag, 30. März 2019

Tragedia în care a fost implicat tânărul mureșean vine la mai puțin de o lună după ce Radu Țenter, fiul lui Marcel Țenter, fost selecționer al României și membru important al galeriei lui U Cluj, a decedat după ce a fost călcat de o mașină.