News

Încă o tragedie în Timiş: Un preot s-a sinucis alături de soţie. Ce au scris în biletul de adio

Un preot din Timișoara a decis să își pună capăt zilelor alături de soția sa. Cei doi au lăsat un bilet de adio în care au pus acest gest extrem pe seama depresiei.
04.05.2022 | 08:45
Inca o tragedie in Timis Un preot sa sinucis alaturi de sotie Ce au scris in biletul de adio
Polițiștii au demarat o anchetă în cazul dublei sinucideri. Credit foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie în județul Timiș, la nici o zi după cea a femeii care a decis să se arunce în gol de pe un bloc împreună cu cei doi copii ai săi. Din nefericire, și în acest caz pare a fi vorba despre o sinucidere, notează Hotnews.

O dublă sinucidere

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au transmis că un bărbat de 59 de ani și o femeie de 53 de ani, soț și soție, au fot găsiți morți într-o anexă a locuinței lor. Primele informații indică faptul că cei doi ar fi ales să își pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Azi, în jurul orei 09:10, poliţiştii oraşului Gătaia au fost sesizaţi că un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiţi decedaţi la locuinţa de domiciliu.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi fiind găsiţi spânzuraţi într-o anexă a casei”, au transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Presa locală notează că cuplul care a recurs la acest gest extrem era format dintr-un preot al Bisericii Reformate și o asistentă medicală care lucra la un cabinet stomatologic din localitate. În plus, chiar medicul care deține acest cabinet, a fost cel care a făcut această descoperire macabră.

Cei doi soți au lăsat și un bilet de adio în care au explicat de ce au decis să își pună capăt zilelor. Astfel aceștia au explicat că sufereau de depresie și că nu mai puteau face față problemelor din viața lor.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii, conform procedurilor legale, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul acestei duble sinucideri pentru a stabili condițiile în care aceasta a avut loc.

O altă tragedie în Timiș

Suicidul celor doi soți vine la mai puțin de o zi de la gestul femeii care a decis să se arunce în gol de pe un bloc din Timișoara împreună cu copii ei, ducând la moartea celor trei.

ADVERTISEMENT

Informațiile din presa locală arată că aceasta era divorțată de doi ani și că urma să se recăsătorească cu acesta.

Și în acest caz oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă cu scopul de stabili circumstanțele în care a avut loc tragedia.

“A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”.

ADVERTISEMENT
Tags: