Fotbal intern

Încă o umilință la Dinamo! Li s-au tăiat telefoanele tuturor angajaților. Exclusiv

26.11.2020 | 20:29
Inca o umilinta la Dinamo Li sau taiat telefoanele tuturor angajatilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

Situația de la Dinamo este tot mai dificilă și clubul patronat de Pablo Cortacero întâmpină probleme noi în fiecare zi. Recent, angajații clubului au rămas fără abonamente de telefonie.

FANATIK a aflat că Telekom a decis să le taie fotbaliștilor și oficialilor de la Dinamo accesul la serviciile de telefonie. Motivul este reprezentat de neplata facturilor.

ADVERTISEMENT

Noua conducere din Ștefan cel Mare a schimbat furnizorul de telefonie mobilă imediat după ce a preluat clubul. Însă nu s-a obosit sau n-a avut bani să plătească și facturile primite.

Încă o umilință la Dinamo. Spaniolii nu erau mulțumiți cu 80.000 de euro pe an

Sub conducerea spaniolilor, în frunte cu Pablo Cortacero, Dinamo a ajuns în cel mai critic punct al istoriei sale. Nu neapărat din punct de vedere sportiv, cât mai ales din punct de vedere financiar. „Câinii roșii” se află la un pas de o penalizare drastică și riscă să piardă 6 puncte în Liga 1 dacă nu achită o datorie de aproximativ 170.000 de euro până la finalul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

Pare greu de crezut că șefii din „Groapă”, care au refuzat oferta suporterilor din programul DDB de a împrumuta clubul, vor putea găsi resursele necesare achitării acestei datorii. Asta pentru că FANATIK a aflat că spaniolii n-au reușit să plătească nici măcar abonamentele pe care angajații clubului le primiseră la o companie de telefonie mobilă.

Totul a început în urmă cu trei luni, atunci când contractul cu firma Orange a fost întrerupt de noua conducere din Ștefan cel Mare. Oferta celor de la Orange era una destul de avantajoasă pentru clubul Dinamo. Compania le oferea alb-roșiilor, lunar, echivalentul în minute a 5.000 de euro, gratuit. De asemenea, „câinii” beneficiau și de 2.000 de euro din care puteau achiziționa gadgeturi în club.

ADVERTISEMENT

Au trecut la Telekom, dar n-au plătit facturile!

În total, Dinamo primea de la Orange servicii și produse în valoare de peste 80.000 de euro pe an, sub formă de sponsorizare. Sursele noastre au dezvăluit pentru FANATIK că noua conducere adusă de Pablo Cortacero în Ștefan cel Mare nu a fost mulțumită de oferta Orange.

Astfel, alb-roșiii au cerut oferte noi din partea companiei de origine franceză, dar și de la ceilalți furnizori majori telefonie mobilă de pe piața din România. Este vorba despre Vodafone și Telekom. Oferta celor de la Telekom a fost cea aleasă de oamenii lui Cortacero, iar Dinamo își schimba furnizorul de telefonie după foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

De altfel, compania Orange a fost, pentru câțiva ani buni, sponsorul principal al echipei și a avut logo-ul sau denumirea inscripționate în dreptul pieptului pe tricourile de joc ale „câinilor”. Legătura cu Orange a fost întreruptă în urmă cu trei luni. Noul furnizor, Telekom, n-a fost plătit tot de atunci!

Astfel, oamenii din club care beneficiau de un abonament de telefonie mobilă s-au trezit că nu mai pot iniția apeluri. Printre ei, directorul general Alex Couto, antrenorul Cosmin Contra, dar și mulți dintre fotbaliști. Aceștia pot să primească apeluri și SMS-uri, însă nu mai au posibilitatea de a suna ei pe cineva sau de a trimite vreun mesaj.

ADVERTISEMENT