Life

Încă o vedetă suspectă de noul coronavirus! Și-a anulat toate spectacolele și s-a autoizolat la domiciliu

21.06.2020 | 15:34
Inca o vedeta suspecta de noul coronavirus Sia anulat toate spectacolele si sa autoizolat la domiciliu
ADVERTISEMENT

Cântăreața Nico este suspectă de noul coronavirus, după ce ar fi intrat în contact cu o persoană infectată. Artista și-a anulat deja unul dintre spectacolele ce urmau să aibă loc la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești.

Speriată, artista s-a autoizolat la domiciliu, iar fanii s-au panicat la aflarea veștii. Reprezentanții teatrului din Ploiești au anunțat anularea spectacolului pe care trebuia să îl aibă Nico.

ADVERTISEMENT

Cei care au apucat să își cumpere bilete pentru spectacol vor primi înapoi contravaloarea tichetelor. În ultimele 24 de ore, în România, au fost înregistrate alte 12 decese cauzate de infectarea cu noul coronavirus.

Nico, suspectă de infectarea cu noul coronavirus. Vedeta s-a autoizolat

Cântăreața Nico s-a speriat teribil, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Pentru a nu pune pe nimeni în pericol până la aflarea rezultatului, artista s-a autoizolat la domiciliu și și-a anulat unul dintre spectacolele care avea să aibă loc zilele acestea la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiești.

ADVERTISEMENT

Cei care au făcut anunțul au fpst chiar reprezentanții teatrului, care au postat un mesaj pe facebook.

“Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată.

ADVERTISEMENT

Solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni.

Menţionăm că testul pentru coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată într-o informare postată pe pagina de Facebook a teatrului.

ADVERTISEMENT

Pe teritoriul României, au fost confirmate, până astăzi, 21 iunie 2020, 24.045 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.911 au fost declarate vindecate şi externate.

Până duminică, 1.512 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat, iar în carantină instituţionalizată sunt 1.309 persoane. Alte 76.621 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

ADVERTISEMENT