Încă o veste bună! Pavlos, unul dintre minorii prinşi în incendiul din Colectiv, a ieşit de la Terapie Intensivă

După mai bine de două luni şi jumătate de chin, Pavlos Gabriel Popovici, tănărul de 15 ani care şi-a scos prietenul imobilizat într-un scaun cu rotile din infernul din Colectiv, a ieşit de la...
20.01.2016 | 20:14
Inca o veste buna Pavlos unul dintre minorii prinsi in incendiul din Colectiv a iesit de la Terapie Intensiva
ADVERTISEMENT

După mai bine de două luni şi jumătate de chin, Pavlos Gabriel Popovici, tănărul de 15 ani care şi-a scos prietenul imobilizat într-un scaun cu rotile din infernul din Colectiv, a ieşit de la Terpaie Intensivă.

Veştile minunate au venit, în sfârşit, pentru familia şi prietenii lui Pavlos. Tânărul de 16 ani a învins. Vestea cea mare a fost dată de Ramona Strugariu pe pagina de Facebook creată după tragedia ce a îndoliat o ţară întreagă. “A ieşit ‪Pavlos din terapie intensivă. A reuşit, oameni buni. A reuşit! Nu prea mai pot spune multe acum. Atât doar: Pavlos, eşti un învingător! Te iubim”, au fost cuvintele pe care le-a aşternut tânăra pe reţeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

În seara de 30 octombrie, Pavlos i-a făzut o surpriză lui Mihai, cel mai bun prieten al său, ducându-l la concertul trupei Goodbuy to Gravity. După izbucnirea incendiului, Pavlos a fugit spre ieşire, însă la scurt timp a realizat că şi-a lăsat prietenul –imobilizat într-un scaun cu rotile- în interior. S-a întors după el şi, cu ultimele puteri, l-a cărat în cârcă până afară. Internat la spitalul Grigore Alexandrescu în stare extreme de gravă, Pavlos a fost transferat, după o săptămână, la o clinică din Belgia.

Pe 30 octombrie,un incendiu a izbucnit în clubul Colectiv în timpul unui concert al formaţiei rock Goodbye to Gravity. În urma acestuia, 63 de persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost internate în spitale din ţară şi străinătate.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro