Sport

Încă o veste bună pentru Dario Bonetti. Când va începe Paul Anton antrenamentele normale. Exclusiv

Dario Bonetti îl va avea la antrenamente pe unul dintre cei mai experimentați jucători, Paul Anton, care revine după o accidentare, însă va fi indisponibil pentru meciul cu Academica Clinceni.
01.08.2021 | 19:00
Inca o veste buna pentru Dario Bonetti Cand va incepe Paul Anton antrenamentele normale Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mijlocașul central de 30 de ani al „câinilor” e aproape refăcut după accidentarea care l-a ținut pe bară aproximativ două săptămâni.

Cu toate astea, Anton ar putea deveni jucător liber pe data de 4 august, când e foarte probabil să câștige procesul intentat clubului la Comisia de Soluționare a Litigiilor.

ADVERTISEMENT

Paul Anton revine la antrenamentele lui Dinamo

FANATIK a aflat că Paul Anton e aproape refăcut după problemele la metetarsiene, care l-au făcut să piardă mare parte din pregătirea echipei.

Jucătorul a reintrat treptat în programul echipei, iar după o perioadă în care a făcut doar alergări în sală și a lucrat în sală, a urmat un program separat de pregătire.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Paul Anton va începe de marți antrenamentele normale, însă jucătorul și staff-ul „câinilor” nu vor să riște nimic. Prin urmare, mijlocașul central nu va forța revenirea pe teren și va încerca să intre treptat în ritm.

Când ar putea reveni Paul Anton pe teren la Dinamo

În aceste condiții, e foarte probabil ca Paul Anton să nu poată fi prezent pe teren nici la meciul cu Chindia Târgoviște de etapa viitoare.

ADVERTISEMENT

Prima partidă în care mijlocașul ar putea apărea în primul unsprezece al lui Dario Bonetti ar fi meciul cu CS Mioveni din etapa a cincea, de pe data de 14 august. Asta dacă jucătorul se va mai afla la acel moment sub contract cu Dinamo.

Dinamo a făcut un gest disperat prin care a încercat să oprească procesul intentat de Paul Anton și a contestat articolul 75 din Legea insolvenței, potrivit căruia măsurile asupra unei societăți se suspendă pe durata insolvenței, iar clubul invocă faptul că memoriile nu se suspendă.

ADVERTISEMENT

Câți bani are de primit Paul Anton de la Dinamo

Deși jucătorul e foarte aproape să devină liber de contract, FANATIK a aflat că Paul Anton nu a primit niciun leu din cele patru luni de restanțe salariale, deși Dinamo e foarte aproape să îl piardă.

Fotbalistul are cel mai mare salariu din Ștefan cel Mare și are de primit de la Dinamo nu mai puțin de 60.000 de euro.

Lucian Marinescu, impresarul lui Paul Anton, vrea cu orice preț ca jucătorul să devină liber de contract, după tot ceea ce a îndurat la Dinamo în ultimul an: „Paul și-a făcut mereu datoria față de Dinamo, ca de altfel față de orice club la care a fost. Acum, trebuie să-și vadă și el de familia lui. Mizez pe faptul că forul pus să judece se va pronunța.  El și-a depus memoriu și va fi liber”.

Dario Bonetti speră că Paul Anton va continua la Dinamo

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, speră că Anton va continua la echipă, în pofida tuturor lucrurilor care s-au întâmplat: „Anton este un jucător important pentru Dinamo şi pentru naţională, un băiat serios şi profesionist. A demonstrat şi anul trecut când a ajutat echipa să se salveze.

Din păcate pentru noi a fost accidentat. Munceşte mult şi se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Clubul decide dacă el va pleca sau nu, împreună cu jucătorul”, a spus italianul în cadrul unei conferințe de presă.

Alexandru Răuță ar putea deveni de asemenea jucător liber pe data de 4 august, fiind în aceeași situație cu Paul Anton: „Situația este foarte dificilă. Deocamdată suntem la echipă, însă în zilele următoare dacă situația nu se va îmbunătăți, plecăm mai mulți”, a spus jucătorul pentru FANATIK.

  • 30 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul lui Paul Anton cu Dinamo
  • 18.000 de euro/lună e salariul mijlocașului
  • 60.000 de euro trebuie să plătească clubul către jucător
ADVERTISEMENT