Sport

Încă o veste bună pentru Dinamo. Ce sponsor s-a alăturat echipei înaintea derby-ului cu FCSB

Alb-roșii au reușit să găsească încă un sponsor. Parteneriatul a fost anunțat chiar înaintea derby-ului cu eterna rivală FCSB.
10.09.2021 | 08:27
Inca o veste buna pentru Dinamo Ce sponsor sa alaturat echipei inaintea derbyului cu FCSB
Alb-roșii vor avea un nou sponsor pe echipamentele de joc. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Chiar dacă problemele financiare sunt încă departe de a se fi terminat, Dinamo are parte și de vești bune. După ce au întărit lotul lui Dario Bonetti cu Plamen Iliev, Cătălin Itu și Cătălin Țîră –  transferuri anunțate în exclusivitate de FANATIK – și Mirko Ivanovski, oficialii echipei au reușit să atragă și un sponsor.

Concret, vorbim despre clinica dentară Smile Center, al cărui nume va fi inscripționat, pentru o sumă deloc de neglijat, pe echipamentele de joc ale „câinilor”, încă de la derby-ul cu FCSB, programat duminică, la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Încă un sponsor la Dinamo. Ce prevede parteneriatul

Dinamo București are plăcerea de a anunța un nou parteneriat cu clinica dentară Smile Center, reprezentată de Dr. Ciolan Claudiu-Gabriel și Dr. Ciolan Diana-Claudia.

Acest parteneriat va aduce o sumă importantă de bani către club, iar logo-ul clinicii va fi prezent pe tricourile de joc începând cu meciul cu FCSB de duminică. Mai mult, există beneficii reale și pentru suporterii clubului care pot prezenta cardul DDB după cum urmează:

ADVERTISEMENT

a) Oferirea unei reduceri de 30% pentru suporterii Clubului ce pot prezenta un card DDB valabil pentru o perioadă de până la 2 ani.

b) Oferirea unei reduceri de 40% pentru suporterii Clubului ce pot prezenta un card DDB valabil pentru o perioadă de minim 3 ani.

ADVERTISEMENT

10% din veniturile încasate din partea suporterilor vor fi virate către club. Reducerea include și actualii pacienți ai Smile Center ce pot prezenta cardul DDB.

Această reducere este valabilă la clinicile din București și Câmpulung, situate pe Str. Barbu Văcărescu , nr. 5-7, respectiv Str. Negru Vodă, nr. 115, în limita disponibilității programului acestora și numai cu prezentarea cardului DDB.

ADVERTISEMENT

Mulțumim pentru susținere, sperăm ca acesta să fie începutul unei colaborări de lungă durată!”, se arată în comunicatul publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului din Ștefan cel Mare.

8.000 de suporteri ai „câinilor” sunt așteptați la derby-ul cu FCSB

În altă ordine de idei, ultrașii dinamoviști nici nu concept să nu umple până la refuz peluza rezervată oaspeților. FCSB le-a pus la dispoziție 8.000 de bilete pentru derby-ul din etapa cu numărul opt a Ligii 1.

Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, a transmis DDB în urmă cu două zile, prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: