Fotbal international

Încă o veste proastă din Belgia! Ianis Hagi nu a fost inclus în lotul lui Genk

24.01.2020 | 16:31
Inca o veste proasta din Belgia Ianis Hagi nu a fost inclus in lotul lui Genk
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost doar rezervă neutilizată în ultimul meci al lui Genk, iar antrenorul său a decis să nu-l includă în lot pentru confruntarea cu Gent, deși tânărul mijlocaș român nu are nicio problemă de sănătate.

Ianis Hagi nu a fost inclus în lotul lui Genk

Ianis Hagi nu a apucat să joace niciun meci oficial pentru Genk în 2020 și nu o va face nici în deplasarea de la Gent, pentru că antrenorul său a decis să nu-l includă în lot. În ciuda faptului că Ianis a avut un început bun la Genk, forma sa a scăzut treptat, ajungând să fie rezervă.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a explicat faptul că Ianis Hagi nu va fi împrumutat de clubul belgian la nicio altă echipă: Pe Ianis nu-l va lăsa antrenorul să plece împrumut, e o situație mai dificilă. Să sperăm că va prinde cât mai multe minute”.

Ultimul meci oficial pe care Ianis Hagi l-a jucat pentru Genk a fost pe data de 22 decembrie, într-o partidă cu Anderlecht (0-2). În acel meci, mijlocașul român a intrat în a doua repriză și a evoluat doar 28 de minute.

ADVERTISEMENT
  • 21 de ani a împlinit Ianis Hagi pe 22 octombrie

Gică Hagi a dezvăluit că Ianis i-a impresionat pe belgieni

Gică Hagi a vorbit despre situația lui Ianis la Genk și a dezvăluit că fiul său i-a impresionat pe toți din staff-ul lui Genk: Acum, Ianis trece printr-o perioadă mai puţin bună, dar aşa e viaţa, nu e doar miere”.

„Şi perioada asta e făcută ca să îl facă mai bun. Conducerea, suporterii, îi are în buzunar pe toţi. I-a cucerit! Cu antrenorul e mai greu…Dar trebuie să tragă tare şi să facă mai multe lucruri şi o să-l convingă şi pe el”, a încheiat „Regele”.

ADVERTISEMENT
  • 6.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
Tags: