ADVERTISEMENT
Fotbal international

Încă o veste proastă pentru Maradona. Fiul argentinianului, internat de urgență cu COVID-19

Autor: Eduard Dimiean | 16.11.2020 | 00:38
Încă o veste proastă pentru Maradona. Fiul argentinianului, internat de urgență cu COVID-19
Încă o veste proastă pentru Maradona. Fiul său internat de urgență cu COVID-19. (sursa foto: hepta)

Încă o veste proastă pentru Maradona după ce acesta a fost operat pe creier. Fiul său, Diego Junior, a fost internat de urgență după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Maradona a trecut prin momente complicate în ultima perioadă, fostul mare jucător al Argentinei a fost internat de urgență din cauza unor probleme de sănătate și a suferit o operație pe creier.

Diego Armando Maradona Sinagra, fiul său dintr-o relație anterioară, tocmai a anunțat că are coronavirus și a fost internat în spital.

Veste proastă pentru Maradona, fiul său internat cu coronavirus

Astăzi s-au întors rezultatele testului pe care l-am făcut împreună cu soția mea. Din păcate, avem rezultate pozitive la Covid-19. Amândoi avem simptome și dorim ca acest lucru să se termine cât mai curând posibil. Aveți grijă, vă rog, a anunțat pe o rețea de socializare fiul lui Maradona.

ADVERTISEMENT

Diego Junior este fiul lui Maradona din relația cu model italian Cristiana Sinagra. La început argentinianul nu l-a recunoscut pe fiul său, dar lucrurile s-au modificat în 2016, atunci când cei doi s-au văzut la reședința din Buenos Aires a legendei sud-americane.

Momentan, Maradona se recuperează la vila sa din capitalei Argentinei. Este supravegheat non-stop de către medici, iar recuperarea sa decurge bine. Diego Junior chiar ar fi vrut să își viziteze tatăl însă a fost nevoit să își amâne vizita.

Fosta iubită a lui Maradona: “Problema lui Diego e alta”

Fosta iubită a legendarului fotbalist, Rocio Oliva, încearcă pe această cale să atragă atenția unei probleme care, conform spuselor ei, îi eclipsează starea de sănătate: “Nu înțeleg de ce lumea crede că Diego e trist din cauza mea. Probabil vor să găsească un țap ispășitor dacă se întâmplă ceva. Diego a fost numit antrenor la Gimnasia la Plata acum un an.

ADVERTISEMENT

De când m-am despărțit de el, nu am mai vorbit niciodată cu el. Dar atunci era un alt Diego, unul care putea vorbi! Acum nu mai e capabil. Acesta e adevărul, Diego a mai fost internat, a făcut analize, dar acum starea lui s-a agravat.

Poți să-i dai vitamine să-l hidratezi, dar nu asta e soluția. Diego ia pastile ca să doarmă, iar marea lui problemă e alcoolul, toată lumea știe asta. Cine zice altceva e un mincinos. El ar trebui internat într-o clinică pentru dependenții de alcool”, a fost declarația lui Rocio Oliva.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
Top 3 cele mai citite
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!