Fotbal international

Încă o veste tragică pentru Radja Nainggolan! Nepoata sa a murit răpusă de cancer

31.05.2020 | 17:35
Încă o veste tragică pentru Radja Nainggolan! Nepoata sa a murit răpusă de cancer
Încă o veste tragică pentru Radja Nainggolan! Nepoata sa a murit răpusă de cancer. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Radja Nainggolan, mijlocașul lui Cagliari, a primit o nouă veste dureroasă și anume că Amber Noboa, nepoata sa, a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Nepoata lui Radja Nainggolan a murit din cauza cancerului

Radja Nainggolan este „bântuit” de ghinioane, iar mijlocașul belgian a primit o nouă veste tristă, și anume că Amber Noboa, nepoata sa, a fost răpusă de cancer.

ADVERTISEMENT

„Draga mea, tuturor ne va fi dor de tine. Prietenului tău, copiilor, tatălui, surorilor şi fraţilor, tuturor … Atât de tânără, încă nu-mi vine să cred. 

Acum du-te la mama şi dă-i o îmbrăţişare mare. Te va proteja în continuare. Ne vei lipsi tuturor”, a fost postarea lui Radja Nainggolan.

ADVERTISEMENT

Gest imens făcut de Radja Nainggolan! Se va transfera la echipa din orașul natal al soției sale

Radja Nainggolan s-a transferat la Cagliari, formație din orașul natal al soției sale Claudia, care este bolnavă de cancer.

Claudia Nainggolan a aflat că este bolnavă de cancer în urmă cu o lună și a făcut anunțul tulburător pe Twitter în care spunea: „De o lună trăiesc un coşmar, pentru prima oară în viaţă mi-a fost frică să încep o nouă zi.

După lacrimi este timpul să lupt contra acestei boli urâte, datorită familiei mele şi prietenilor care mi-au dat putere”.

ADVERTISEMENT

Radja Nainggolan a fost jucător la Cagliari timp de patru sezoane, între anii 2010-2014 și a strâns 137 de meciuri pentru aceștia, marcând 7 goluri și oferind 6 pase decisive.

În 2015 a fost transferat de AS Roma, formație pentru care belgianul a „explodat” făcând meciuri memorabile în capitala Italiei. Sezonul trecut Inter Milano l-a achiziționat pentru 38.000.000 de euro, dar din cauza comportamentului său, nerazzurri și-au dorit să îl îndepărteze de la club.

Problemele cu fumatul le-a avut și la naționala Belgiei, acesta nefiind luat în lot de selecționerul Roberto Martinez la Campionatul Mondial din Rusia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri