Fotbal international

Încă o veste tragică pentru Radja Nainggolan! Nepoata sa a murit răpusă de cancer

31.05.2020 | 17:35
Inca o veste tragica pentru Radja Nainggolan Nepoata sa a murit rapusa de cancer
ADVERTISEMENT

Radja Nainggolan, mijlocașul lui Cagliari, a primit o nouă veste dureroasă și anume că Amber Noboa, nepoata sa, a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul.

Nepoata lui Radja Nainggolan a murit din cauza cancerului

Radja Nainggolan este „bântuit” de ghinioane, iar mijlocașul belgian a primit o nouă veste tristă, și anume că Amber Noboa, nepoata sa, a fost răpusă de cancer.

ADVERTISEMENT

„Draga mea, tuturor ne va fi dor de tine. Prietenului tău, copiilor, tatălui, surorilor şi fraţilor, tuturor … Atât de tânără, încă nu-mi vine să cred. 

Acum du-te la mama şi dă-i o îmbrăţişare mare. Te va proteja în continuare. Ne vei lipsi tuturor”, a fost postarea lui Radja Nainggolan.

ADVERTISEMENT

Gest imens făcut de Radja Nainggolan! Se va transfera la echipa din orașul natal al soției sale

Radja Nainggolan s-a transferat la Cagliari, formație din orașul natal al soției sale Claudia, care este bolnavă de cancer.

Claudia Nainggolan a aflat că este bolnavă de cancer în urmă cu o lună și a făcut anunțul tulburător pe Twitter în care spunea: „De o lună trăiesc un coşmar, pentru prima oară în viaţă mi-a fost frică să încep o nouă zi.

ADVERTISEMENT

După lacrimi este timpul să lupt contra acestei boli urâte, datorită familiei mele şi prietenilor care mi-au dat putere”.

Radja Nainggolan a fost jucător la Cagliari timp de patru sezoane, între anii 2010-2014 și a strâns 137 de meciuri pentru aceștia, marcând 7 goluri și oferind 6 pase decisive.

ADVERTISEMENT

În 2015 a fost transferat de AS Roma, formație pentru care belgianul a „explodat” făcând meciuri memorabile în capitala Italiei. Sezonul trecut Inter Milano l-a achiziționat pentru 38.000.000 de euro, dar din cauza comportamentului său, nerazzurri și-au dorit să îl îndepărteze de la club.

Problemele cu fumatul le-a avut și la naționala Belgiei, acesta nefiind luat în lot de selecționerul Roberto Martinez la Campionatul Mondial din Rusia.

ADVERTISEMENT