Nicio categorie

ÎNCĂ O VICTIMĂ DUPĂ TRAGEDIA AVIATICĂ DN APUSENI. Vezi cine a MURIT

Femeia care aştepta ficatul după care plecaseră medici prăbuşiţi cu avionul în Munţii Apuseni a murit, miercuri, în casa sa din Piteşti. Floarea Mihai, în vârstă de 62 de ani, s-a stins...
Autor: George Nistor | 27.02.2014 | 08:35
ÎNCĂ O VICTIMĂ DUPĂ TRAGEDIA AVIATICĂ DN APUSENI. Vezi cine a MURIT

Femeia care aştepta ficatul după care plecaseră medici prăbuşiţi cu avionul în Munţii Apuseni a murit, miercuri, în casa sa din Piteşti. Floarea Mihai, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă.

Ghinioanele s-au ţinut lanţ pentru Floarea Mihai. Femeia bolnavă de ciroză a fost anunţată în toamna anului trecut că i se face transplantul, însă apoi s-a constatat că organul nu era de calitate.

Pe 20 ianuarie, medicii din Bucureşti şi cei din Cluj s-au întâlnit la Spitalul Judeţean din Oradea unde trebuiau să preleveze organele unei femei în vârstă de 64 de ani care a suferit un accident vascular şi care se afla în moarte cerebrală. Medicii clujeni urmau să-i preleveze femeii rinichii, iar cei care veneau din Bucureşti, ficatul. Ei trebuiau să se întoarcă de urgenţă în Capitală fiindcă organul era aşteptat de Floarea Mihai.

Din nefericire, ficatul femeii nu a mai putut fi prelevat deoarece avionul în care se aflau cadrele medicale, care urmau să facă acestă interveţie, s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, în localităţii Fântânele din judeţul Cluj.

Femeia a pierdut lupta cu boala. Floarea Mihai va fi înmormântată, joi, la Cimitirul Sf. Gheorghe din Piteşti, scrie sursazilei.ro.

sursa: romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!