Fotbal intern

Alertă la FCSB! Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea au fost testați pozitiv! Exclusiv

16.09.2020 | 16:43
Alerta la FCSB Florin Tanase Darius Olaru si Iulian Cristea au fost testati pozitiv Exclusiv
ADVERTISEMENT

Încă trei jucători ai echipei FCSB au fost testați pozitiv și ratează meciul cu Backa Topola din Europa League. FANATIK a aflat că aceștia sunt Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea.

Problemele ”roș-albaștrilor” se agravează, după ce FANATIK a anunțat în exclusivitate marți că Andrei Miron, Toni Petrea și Thomas Neubert au fost infectați cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ulterior, clubul a dat un comunicat în care a precizat că, pe lângă cei trei, au mai ieșit pozitiv Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video) și Marius Ianuli (team manager).

FCSB mai are trei jucători testați pozitiv

Înainte de a pleca din Timișoara spre Serbia pentru jocul cu Backa Topola din Europa League, delegația celor de la FCSB a fost supusă unor noi teste de coronavirus și încă trei jucători au fost depistați pozitiv, iar FANATIK a aflat numele lor: Florin Tănase, Darius Olaru și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

”Da, este adevărat, FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că încă trei jucători au ieşit pozitiv la testarea pe care jucătorii au efectuat-o astăzi la Timişoara”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ștefan.

”Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea”, a mai spus Justin Ştefan pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

În același timp, Antena Sport scrie că și Mihai Stoica este infectat. Oficialii clubului Backa Topola au cerut ca întreaga delegație a celor de la FCSB să fie retestată înainte de intrarea în Serbia, după ce fuseseră depistate primele cazuri.

În absența lui Toni Petrea și a lui Thomas Neubert, FCSB va fi condusă de pe banca tehnică la meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, de Bogdan Vintilă, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League, nu e în pericol de a nu se disputa, deoarece UEFA cere ca jucătorii depistați pozitiv să fie izolați de restul echipei, iar lotul trebuie să aibă minim 13 jucători valizi, dintre care unul să fie portar. În acest moment, FCSB îndeplinește aceste condiții.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 1,80 este cota pentru „x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT