Sport

Încă trei jucători de la FCSB ies din izolare după focarul de Covid de la Berceni. Exclusiv

FCSB începe să-și revină! Încă trei jucători revin la antrenamente după ce au stat în izolare, din cauza infecției cu noul coronavirus.
27.10.2021 | 19:22
Inca trei jucatori de la FCSB ies din izolare dupa focarul de Covid de la Berceni Exclusiv
Încă trei jucători de la FCSB ies din izolare după focarul de Covid de la Berceni. Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a fost de-a dreptul decimată din cauza numărului ridicat de jucători care au contractat COVID-19. Trupa lui Edi Iordănescu a fost nevoită să-și amâne meciul, din campionat, cu Farul Constanța și chiar a pierdut la „masa verde” partida cu FC Voluntari, din optimile Cupei României, deoarece nu a avut apți 13 jucători, adică numărul minim prevăzut pentru ca un meci de fotbal să se desfășoare.

Încă trei jucători de la FCSB ies din izolare după focarul de Covid de la Berceni

FANATIK a aflat că alți trei jucători de la FCSB au ieșit din izolare, după ce au fost infectați cu COVID-19, și vor reveni la antrenamentele echipei începând de joi. Este vorba despre Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea. Ba mai mult, aceștia sunt apți pentru meciul de duminică, din campionat, pe care FCSB îl va disputa, acasă, contra celor de la FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a revenit încă de luni la antrenamente, după ce a fost plasat în izolare pentru că a prezentat simptome ca de răceală. Însă, mijlocașul, care s-a întors în această toamnă la FCSB, nu este refăcut complet, astfel că este puțin probabil ca acesta să evolueze în meciul de duminică. Totodată, căpitanul Florin Tănase este posibil să joace în meciul cu FC Argeș, deși se antrenează separat și încă simte dureri, după accidentarea suferită la gleznă în partida cu CS Mioveni, câștigată de roș-albaștri cu 3-0.

Pe postul de portar, FCSB nu are probleme. După revenirea lui Cătălin Straton de zilele trecute, trupa lui Edi Iordănescu are trei goalkeeperi în lot: Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu și Cătălin Straton.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a revenit și el la antrenamente

Nu doar lotul de jucători, ci și staff-ul tehnic a fost crunt lovit de infectările cu COVID-19 la FCSB. Însă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, antrenorul Edi Iordănescu și staff-ul său au ieșit din izolare, iar de luni au revenit la antrenamentele echipei.

Această perioadă nefastă i-a costat locul în optimile Cupei României pe cei de la FCSB. Echipa roș-albastră a pierdut la „masa verde” meciul cu FC Voluntari, deoarece nu a avut apți 13 jucători.

ADVERTISEMENT

Clubul finanțat de Gigi Becali a încercat să amâne cu o zi jucarea meciului, însă în zadar, deoarece regulamentul FRF nu permite ca un meci din Cupa României să fie reprogramat, din cauza infectărilor cu COVID-19.

„În cursul săptămânii trecute am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare (13 jucători apți, cu cel puțin un portar) ale Cupei României este joi, 28 octombrie.

ADVERTISEMENT

Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat, nu s-a putut schimba data din 27 în 28.

Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.

P.S. În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.

P.P.S. Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul : nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați.

S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos!”, a fost comentariul „acid” postat de Mihai Stoica, manegerul general de la FCSB, pe pagina personală de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeș: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT