News

Încă un accident grav în Bacău: 3 morți și o persoană grav rănită. Mașina lor a intrat într-un copac

O nouă tragedie rutieră în Bacău. Miercuri dimineața, 3 oameni au murit, într-un grav accident, după ce mașina lor a intrat într-un copac.
28.07.2021 | 08:23
Inca un accident grav in Bacau 3 morti si o persoana grav ranita Masina lor a intrat intrun copac
ADVERTISEMENT

Județul Bacău se confruntă cu o nouă tragedie rutieră. După accidentul cu 7 morți produs duminică, un alt eveniment grav a avut loc miercuri dimineață, în comuna Ițești, sat Dumbrava.

Trei tineri au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. În urma accidentului, o altă fată, de 23 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Bacău: 3 morți și o persoană grav rănită, după ce mașina lor a intrat într-un copac

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri, în localitatea băcăuană Iteşti, după ce un autoturism a intrat într-un copac.

În mașină se aflau patru persoane, dintre care trei au murit, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, căpitanul Cătălin Istrati.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, cele trei persoane decedate sunt bărbaţi şi au vârstele cuprinse între 30 și 35 de ani. O a patra persoană, o fată de 23 de ani, se află în stare gravă şi a fost transportată la spital.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

”În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin decedate şi o victimă de sex feminin (23 de ani) conştientă, cu multiple traumatisme, preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din Bacău au deschis un dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

Alt accident deosebit de grav, cu 7 morți, produs duminică în Bacău

În urmă cu doar trei zile, 7 persoane au murit și 5 au fost rănite în urma unui accident grav produs pe DN2/E85 între Adjud și Bacău. O mașină s-a ciocnit de un microbuz. A fost activat planul roșu de intervenție. Printre cei decedați au fost și doi copii.

ADVERTISEMENT

Conform autorităților, tragedia din judeţul Bacău a fost provocată de şoferul unui microbuz. Acesta a pătruns pe contrasens şi a spulberat maşina în care se afla o familie din Suceava.

Din microbuzul pe care îl conducea şi-au pierdut viaţa nu mai puțin de patru femei, cea mai tânără dintre ele fiind o adolescentă de 18 ani. Din mașina lovită au murit o femeie de 34 de ani, soţia şoferului, un copil de numai trei luni şi un copil în vârstă de 7 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: