News

Încă un angajat de la Metrorex, infectat cu noul coronavirus! Colegii săi au intrat în izolare

12.05.2020 | 14:28
Inca un angajat de la Metrorex infectat cu noul coronavirus Colegii sai au intrat in izolare
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, angajat al Metrorex, a fost confirmat cu coronavirus. El nu s-a mai prezentat la serviciu de săptămâna trecută. Colegii cu cere el a intrat în contact au intrat în izolare la domiciliu. 

Încă un angajat de la Metrorex, infectat cu noul coronavirus!

Metrorex a anunţat marţi că un angajat al societăţii a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Bărbatul în vârstă de 64 de ani nu se afla la muncă şi nu a mai fost de săptămâna trecută la serviciu.

ADVERTISEMENT

Din fericire, angajatul respectiv nu are contact cu călătorii prin specificiul funcţiei, iar din data de 8 mai nu s-a mai prezentat la locul de muncă:

“Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică”

“În seara zilei de 11.05.2020, acesta şi-a anunţat şefii ierarhici că a fost testat şi confirmat pozitiv cu SARS-COV2. Din informaţiile pe care le avem în acest moment, angajatul nu prezintă simptome de boala Covid.

ADVERTISEMENT

Colegii acestuia, cu care a intrat în contact, se află în izolare la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică. Locul de muncă unde îşi desfăşura activitatea a fost dezinfectat”, arată Metrorex.

Compania menţionează că a anunţat autorităţile competenete în vederea adoptării măsurilor necesare care se impun în astfel de cazuri. De asemenea, toţi cei care au intrat în contact cu bărbatul infectat, au fost trimişi în izolare.

ADVERTISEMENT

Se înregistrează 15.778 de infectări și 991 de morți

În România, numărul de infectări cu noul coronavirus este de 15.778, cu o creştere de doar 190 de cazuri în ultimele 24 de ore. Numărul deceselor din cauza noului coronavirus se apropie de 1000, fiind la numărul 991 în acest moment.

Până acum s-au vindecat în România 7658 de oameni de COVID-19, în timp ce 14.923 sunt în carantină instituţionalizată, în timp ce 19.007 oameni se află în izolare la domiciliu sub atenţionare medicală.

ADVERTISEMENT

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 2.302 persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 209 persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

ADVERTISEMENT
Tags: