Continuă plecările din Premier League. Un nou antrenor a decis să părăsească echipa

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/05/2018, 19:10
Continuă plecările din Premier League. Un nou antrenor a decis să părăsească echipa
David Moyes şi Antonio Conte înaintea unui meci

UPDATE, ora 19:10/ David Moyes şi-a anunţat plecarea de la West Ham United, după doar şase luni petrecute la formaţia londoneză. Fostul antrenor al lui Machester United este astfel al treilea tehnician care a fost demis sau şi-a dat demisia la finalul stagiunii 2017-2018 după Sam Allardyce şi Arsene Wenger.


Sezonul 2017-18 din Premier League a fost unul în care demiterile au curs pe bandă rulantă, iar la scurt timp după terminarea campionatului, încă un antrenor a fost dat afară. Sam Allardyce, fostul selecţioner al echipei naţionale a Angliei, este istorie pentru Everton.

Miercuri, oficialii lui Everton au anunţat că Sam Allardyce nu va mai antrena echipa şi în sezonul viitor. Antrenorul de 63 de ani a fost intens criticat de fanii “caramelelor” pentru prestaţia echipei. “Sam a fost adus la echipă într-un moment dificil pentru noi şi a adus stabilitate. Îi mulţumim pentru acest lucru. Cu toate acestea, decizia noastră a fost să ne despărţim, pentru că nu face parte din planurile noastre pe termen lung”, a declarat Denise Barrett-Baxendale, director la Everton.

Cine îl va înlocui pe Sam Allardyce după ce a fost demis de la Everton

În urma demiterii lui Sam Allardyce, Everton este al doilea club, după Arsenal, care trebuie să-şi caute un nou antrenor pentru sezonul viitor din Premier League. În locul englezului, mare favorit să preia echipa este Marco Silva, fost antrenor la Hull City şi Watford.

Închide ×