Continuă plecările din Premier League. Un nou antrenor a decis să părăsească echipa

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/05/2018, 19:10
Continuă plecările din Premier League. Un nou antrenor a decis să părăsească echipa
David Moyes şi Antonio Conte înaintea unui meci

UPDATE, ora 19:10/ David Moyes şi-a anunţat plecarea de la West Ham United, după doar şase luni petrecute la formaţia londoneză. Fostul antrenor al lui Machester United este astfel al treilea tehnician care a fost demis sau şi-a dat demisia la finalul stagiunii 2017-2018 după Sam Allardyce şi Arsene Wenger.


Sezonul 2017-18 din Premier League a fost unul în care demiterile au curs pe bandă rulantă, iar la scurt timp după terminarea campionatului, încă un antrenor a fost dat afară. Sam Allardyce, fostul selecţioner al echipei naţionale a Angliei, este istorie pentru Everton.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Miercuri, oficialii lui Everton au anunţat că Sam Allardyce nu va mai antrena echipa şi în sezonul viitor. Antrenorul de 63 de ani a fost intens criticat de fanii “caramelelor” pentru prestaţia echipei. “Sam a fost adus la echipă într-un moment dificil pentru noi şi a adus stabilitate. Îi mulţumim pentru acest lucru. Cu toate acestea, decizia noastră a fost să ne despărţim, pentru că nu face parte din planurile noastre pe termen lung”, a declarat Denise Barrett-Baxendale, director la Everton.

Cine îl va înlocui pe Sam Allardyce după ce a fost demis de la Everton

În urma demiterii lui Sam Allardyce, Everton este al doilea club, după Arsenal, care trebuie să-şi caute un nou antrenor pentru sezonul viitor din Premier League. În locul englezului, mare favorit să preia echipa este Marco Silva, fost antrenor la Hull City şi Watford. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×