Fotbal intern

Încă un atac dur la juristul CSA Steaua: „Nu am ajuns acum să îl promovăm pe Talpan la masa verde!”

25.05.2020 | 13:48
Inca un atac dur la juristul CSA Steaua Nu am ajuns acum sa il promovam pe Talpan la masa verde
Rival pe măsură pentru Florin Talpan! Președintele AMFB, atacuri repetate la juristul CSA Steaua: „Îl asigur că o să plătească pentru asta!”. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Marian Lumânare, președintele AMFB, pare să fie rivalul pe măsură pentru Florin Talpan și a lansat atacuri repetate asupra juristului CSA Steaua, pe care este supărat.

Președintele AMFB, atac la Florin Talpan, jursitul CSA Steaua

Marian Lumânare, președintele AMFB, a lansat un atac la adresa lui Florin Talpan, pe care e supărat, după ce juristul CSA Steaua a declarat că echipa trebuie promovată direct în Liga 3.

ADVERTISEMENT

„Nu mă mai surprinde nimic la Florin Talpan pentru că după răspunsul primit de la domnul comandant Hâncu ne-am dat seama că el vorbește în numele său personal. 

Dar îl asigur eu că o să plătească pentru aceste afirmații, dacă nu are probe. Îl invit să discute cu domnii de la Digi și să îi întrebe pe dânșii dacă ne-au plătit vreun ban pentru meciurile transmise? Totul s-a făcut gratis, iar noi doream doar imagine pentru Liga 4.”, a mai spus Marian Lumânare.

ADVERTISEMENT

„Nu am ajuns să îl promovăm pe Talpan la ’masa verde’”

Marian Lumânare a continuat și a explicat că i se pare strigător la cer faptul că Florin Talpan cere promovarea directă în Liga 3: Nu știu ce urmărește Florin Talpan cu aceste acțiuni si vorbe aruncate aiurea, dar așa ceva nu se mai poate.

Nu am ajuns să stăm și să îl promovăm pe Talpan la ’masa verde’ sau direct la baraj că mă amenință el pe mine cu dosare penale”.

ADVERTISEMENT

„Îi invităm pe conducătorii Stelei să le arătăm toate chitanțele, iar cu domnul Talpan nu am ce să mai discut. Îl vom reclama pe acest domn pe la toate comisiile abilitate”, a mai spus Marian Lumânare pentru prosport.ro.

„Am fost foarte amabil cu Florin Talpan și consider că i-am stat la dispoziție cu tot ce a fost nevoie atunci când m-a căutat. M-a sunat și i-am explicat foarte clar că nu pot să opresc în acest moment campionatul așa cum dorește dânsul.

ADVERTISEMENT

Tot dă exemplul promovării în Liga a doua a echipei domnului Mititelu, dar în cazul lui FCU a fost o altă problemă. Acolo toate echipele au dorit înghețarea campionatului și nu au avut nimic de obiectat față de promovarea oltenilor.

În plus, Șoimii Lipova, echipa de pe locul doi a recunoscut superioritatea lui FCU și a cerut și ea ca oltenii să fie declarați promovați”, a spus Marian Lumânare pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT